v977 Hangi siteden almam daha iyi olur

Benim hobideki insanlarla oturup sohbet etmem gerekir, ben fiyata bakmam neden mi Ankara 1 saatlik yol, arada yemekten sonra tatlı yemeye, akşam eğlenmeye gideriz. Ben gitmişken hobbytime'a uğrarım, eren hobiyede uğramak isterdim. İstanbula gittim ilk uğradığım yer promodeldir. Esnafla müşteri hobi konusunda birbiri ile iç içe olmalı. Ben olmasam o adam iş yapamaz, o olmazsa ben bir pervane için bile günlerce beklerim. Bizler bir treniz bu trenin lokomotifi biziz vagonları esnaflar. Bizim vagonlar ne kadar dayanıklı ve bakımlı olursa bizde bu kadar rahat yol alırız. O nedenle bazı vagonlar yük tutmaya bizi zorlamaya başladıysa yarı yolda bırakmak gerekir. Neden mercedes alıyoruzda aynı klasmanda wv tercih etmiyoruz kalite nede olsa değil mi, bence pilot tr'deki fiyat farkıda bence o. Ben hobiye yeni başlayan biri olup aldığım heliyi uçursam kıracaktım, olan hobiye karşı hevesime ve parama olacaktı. Karar sizin. Ben 1000₺-10000₺ de fazla olsa kazanın esnaf olmasını isterim esnaf olmayanda bedavaya verse almam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Özkan KAYA' Alıntı:
Banggodtan ben zamanında V977 sipariş ettim bana V966 gönderdiler. Ha sorunumu bir şekilde çözdüler mi? Evet çözdüler
İşte sorun burda Eren hobi forumda arkadaşımızın sorununu çözmüyor. Uzakdoğu ürününün arkasında çözüyor herhangi bir hatayı ama Eren hobi forumdan bir arkadaşımızı mağdur ediyor. Şimdi ordan alışveriş yaptığımızda olur ya herhangi bir hata olsa sonuç bir ayda beklesek giden bir 977 parası olacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk