v977 Hangi siteden almam daha iyi olur

Peki Özkan bu durumla yeniden karşılaşırsa arkadasımız ne yapsın sizce ? Zira firmanın bu tur problemlerdeki davranışı belli..

https://www.rckolik.com/yurt-icinde-yapilan-alisverislerde-cayma-hakki-kullanimi-t11362.0.html

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Peki Özkan bu durumla yeniden karşılaşırsa arkadasımız ne yapsın sizce ? Zira firmanın bu tur problemlerdeki davranışı belli..

Yani bilmiyorum Mehmet abi,

Sonuçta erenhobi de az tanınmış bir yer değil, yani nasıl bir v977 çıkar ki içinden, mesela kasıtlı olarak bozuk bir ürün mü? Kullanılıp tekrar orijinal paketine konmuş bir ürünmü?, yani benim aldığımda v977 nin şu an ki ambalajlı olanı gelmedi, v977 nin ilk çıkardığı büyük ambalajlı olanı geldi, Kendilerine yurt dışı fiyatı ile niye bu kadar aynı diye sorduğumda(hatta banggod fiyatından ucuza bile geliyor). V977 ilk çıktığından toplu halde çok sayıda aldık elimizde stok bol. Bu sebeple kampanya yapıyoruz demişlerdi. Gönderdikleri v977 de kemik gibiydi maşşallah. Çarpmalarda V977 en büyük kronik sorunlarına bile rastlamadım. Yani daha çok, PİLOTTR den kesinlikle ürün almayan bulaşmayın demem, bütün ticari firmalar için kesinlikle almayın bulaşmayın denilmesi bence hoş olmaz, zaten yazdığım mesajda da PİLOTTR den almayın demedim, sadece tecrübelerimi paylaştım. Zaten hobi tutkunları birbirleri ile öyle iletişim içerisindeler ki, yani bulaşılmayacak bir firma zaten piyasada tutunamayıp çoktan yok olmuştur.

Bence banggood dan alınabilir. Satış sonrası ile ilgili bir paylaşımda bulunayım, banggood dan aldığım bir v912 kumanda stiklerinden biri arızalı olarak geldi. Yarım yamalak ingilizceyle durumu bildirdim bir video istediler, stik durumunu gösteren video gönderdim yanlış hatırlamıyorsam içine çökük durumdaydı ve ortalamıyordu kendini, özür dileyip yeni bir kumandayı ulaştırdılar. Bu işlemlere paypal hiç karışmamıştı üstelik sadece bir kaç mail ile çözüldü. Banggood a güveniyorum ama yurtiçindeki bazı firmalarla ilgili aynı fikirde değilim.

abi cok teşekkür ederim yorum için kafamda git gel vardı bi önceki ustalarım demişti alma ordan diye ama senın yorumunla erenden alıcam cok tesekkür ederim abi :saygilar:

Sen zaten orda hesaplı görünce kafana koymuşsun. Sadece hadi al diyecek birinin desteğine ihtiyaç duyduğun için gelip konu açmışsın.

Doğuş'un yaşadığı sıkıntıyı görüyorsun. Ona rağmen ordan alabilirsin, ürün iyi de çıkabilir... Ama sorunlu çıkarsa, gelip foruma böyle böyle oldu deme.. Zerre acımam, dalgamı da geçerim ;)

haklısın abi ben en iyisi gidim baggodan alim risk girmicem :saygilar:

geç olsun bozuk olmasın

salih gökdal' Alıntı:
haklısın abi ben en iyisi gidim baggodan alim risk girmicem :saygilar:

geç olsun bozuk olmasın

Banggodtan ben zamanında V977 sipariş ettim bana V966 gönderdiler. Ha sorunumu bir şekilde çözdüler mi? Evet çözdüler. Ama 1 ay boşuna beklediğim yanıma kar kaldı. Yani çıkacak olsa her yerde sorun çıkabilir. Tercih senin kardeş. Ben olsam 30 gün bekleyeceğime, bugün siparişimi verir, yarın uçuşumu yapardım. :thumbup:

Ben yorum yapmamaya karar verdim :laugh:

Salih kardeşimizin fikirler net değil, kim ne derse oraya yöneliyor gibi... Biri diyor ben aldım, memnunum. Tamam abi ben de bunu söylemelerini bekliyordum, ordan alayım. Öteki diyor, bak böyle böyle sıkıntılar var, tamam abi uzak durayım, uzaktan alayım.

En iyisi yaşayarak öğrenmesi :)

Rasim Öztürk' Alıntı:
Ben yorum yapmamaya karar verdim :laugh:

Salih kardeşimizin fikirler net değil, kim ne derse oraya yöneliyor gibi... Biri diyor ben aldım, memnunum. Tamam abi ben de bunu söylemelerini bekliyordum, ordan alayım. Öteki diyor, bak böyle böyle sıkıntılar var, tamam abi uzak durayım, uzaktan alayım.

En iyisi yaşayarak öğrenmesi :)

Haklısınız Rasim bey, benim şansım yaverde gitmiş olabilir erenhobiden dolayı. Ama yani onlarda nerden alıyorlar, işte bangood tan, hobbyking ten veya direk wltoys un kendi fabrikasından vb. Yani çok fark yok gibidir diye düşünüyorum.

Rasim bence de daha fazla yorum yapıp, durduk yere is alma kendine. Durum ve yaşananlar ortada.

Buna göre kendilerince en mantıklı secimi arkadaslar yapacaklardır..

abi ben bi v911 aldım onuda gittigidiyordan aldım bi sıkıntı olmadı v977 orda satılmıyor ondan dolayı bu ikilemde kaldım ama bu aksam banggoddan vericem siparişi

salih gökdal' Alıntı:
abi ben bi v911 aldım onuda gittigidiyordan aldım bi sıkıntı olmadı v977 orda satılmıyor ondan dolayı bu ikilemde kaldım ama bu aksam banggoddan vericem siparişi

Salih, gittigidiyor yurt içi sitelerdenden de bağlantı kurup satış yapabiliyor. Yani gittigidiyordan aldığın yurt içi bir model sitesinden almış gibi düşün. Konu problemi çözmekse ve erenhobi problem çözmeye yanaşmıyorsa bu olmaz tabiki....

Özkan KAYA' Alıntı:
Haklısınız Rasim bey, benim şansım yaverde gitmiş olabilir erenhobiden dolayı. Ama yani onlarda nerden alıyorlar, işte bangood tan, hobbyking ten veya direk wltoys un kendi fabrikasından vb. Yani çok fark yok gibidir diye düşünüyorum.

Mesele zaten kesinlikle ürünün kendisinde değil. Sonuçta onlar da uzakdoğudan topluca alıyorlar... Sadece sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar, müşterinin sıkıntısını çözme yanlısı değiller. BG sorun mu çıktı, değiştirelim diyor fazla yokuşa sürmeden. Tek sıkıntı uzun süre kargo beklemek...

Tamam abi cok tesekkürler Zaman ayırıp bana yorum yaptıgınız ıcın :saygilar: :saygilar:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Mesele zaten kesinlikle ürünün kendisinde değil. Sonuçta onlar da uzakdoğudan topluca alıyorlar... Sadece sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar, müşterinin sıkıntısını çözme yanlısı değiller. BG sorun mu çıktı, değiştirelim diyor fazla yokuşa sürmeden. Tek sıkıntı uzun süre kargo beklemek...

Aslında konu açıklığa kavuştu, dolayısı ile hepimizin kabul ettiği her yerden alınan üründe sıkıntı olur mu olur. Ama sen sattığın ürünün arkasında durmayıp kaçıyorsan işte bu büyük sıkıntı. O zaman modelciler diline düşersin işte, tehlikeli adama bu modelciler sürekli birbiriyle haberleşiyorlar. :laugh: