v977 Hangi siteden almam daha iyi olur

kumarbaz..enkaz

Yeni Uye
Selamun aleyküm Ustalarım Ve Rc kolik ailesi

bayadır aklımda olan v977 almaya karar verdim ama bir cok türde satışı oldugunu gördüm

de ürünün fiyatı =480tl

erenhobi diye bir sitede ise 325 tl sıze sormak istedigim bu erenhobideki ful setmi

Aklımdayken sunuda sorim ben v911 ve hubsan x4 ucurdum similator egitimi almadım daha hiç sizce ilk similatör kumandası alıp onla calıstıktan sonra mı heliyi alim eğer öyleyse ben kumandayı bulamadım bildiginiz bi sitede varsa link atarsanız cok iyi olur...

Saygılar...

Erenhobiden kesinlikle alma, hayatının hatasını yaparsın...

PilotTR güvenilirdir...

Bence yine de banggooddan al ;)

abi banggod hiç alış veriş yapmadım bide gelmesi baya uzun suruyormus

abi neden eren hobi kötü dedin eksik parça yada hatalı helimi yolluyor

Eren Hobiye gerek yok 400₺ fazla olsun pilot tr olsun [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eksik bilgi verdim şöyle anlatirsam pilottrden AT9 kumanda aldim, üzerine sinek koysa aradim utanmasalar sineği ezmeye gelecekler ben zahmet etmeyeyim diye. Teşbihte hata olmaz, allah herkesi tok satici ile karşılaştırsın, pilot tr bu işi keyfi yapıyor gibi düşünüyorum ben yani keyif aliyorlar. Hobiye değer veriyorlar.

Bangood dan zamanında 977 almıştım sorunsuz bir şekilde geldi. Kaldı ki herhangi bir sorun olsa müşteri hizmetleri gayet iyi çalışıyor. cx 10 almıştım motor mili biraz yamuk geldi. Müşteri hizmetlerine resimleyerek mail yazdım. Özür dilediler ve iki tane ücretsiz yedek motor gönderdiler. Yaklaşık 20 gün sürüyor. Siparişle ürünün size ulaşması. Defalarca alışverişim oldu. Bir problem yaşamadım.

yorumlar için teşekkür ederim

erenhobiden bişe alan oldumu ?

salih gökdal' Alıntı:
yorumlar için teşekkür ederim

erenhobiden bişe alan oldumu ?

Alma [emoji3]

Lütfen alma. [emoji3]

Bak bunu öğrenci olduğun için diyorum ilk başta kontrol et uçmasan bilen birine danış aldın ilk heves param parça oldu. Belkide suç sende değildi cihaz bozuktu, hadi cihaz bozuk çıktı bunu değiştirmen gerekecek. 325₺ çöpe atma, 425₺ ver bir ariza olunca aradiğin zaman elbette diyebilecek bir muhattabın olsun. [emoji4]

Tecrübe konuşmuş, bize susmak düşer :laugh:

tamam abi ozman söle bi soru sorim ben bangood aldım diyelim bu takılma olayları nasıl olsada ben tandıgım var belki o halleder

bide kredi kartı ıle alınca bi sorun cıkmaz demi

salih gökdal' Alıntı:
tamam abi ozman söle bi soru sorim ben bangood aldım diyelim bu takılma olayları nasıl olsada ben tandıgım var belki o halleder

Onun içinde paypal kullaniyoruz.

salih gökdal' Alıntı:

Daha fazla detay icin:

Ben en son aldığım ve V977 yi erenhobi den aldım, on numara çıktı, daha önce 2 kez bangood tan aldım, onlardan bile dayanıklı çıktı, bangood tan aldığım kötümüydü ?hayır. senin yerine olsam banggod tan alıp 1 ay bekleyeceğime hemen hemen aynı fiyat olan erenhobiden alırım, pilottr ye görede yaklaşık 150 TL karlısın. Ayrıca aldığın helikopter ile alakalı forumda bir çok bilgi mevcut, yani erenhobiye çok ihtiyacın olmayacak. Ama banggod ta çok güvenilir ve kaliteli bir site, kargo ücreti olmamasıda çok güzel. %p