V911 Kullanıcı Soruları / Problemleri / Çözümleri / Tavsiyeleri
İlhami Bey , eleştiriniz için çok teşekkür ederim , Mehmet Bey de mutlaka cevap yazacaktır ama , bu 4 kanal konusundaki hassiyetimiz galiba tam olarak anlaşılamadı.
Elbette , hobi zevk alma işidir , kimseye zorla 700 sınıf alın uçun diyemeyiz , hem madden hem fiziki yeterlilik olarak insanlar buna hazır olamaz.Ancak bizim derdimiz , oyuncak sınıfı bir modelin , yapabileceklerinin sınırı olduğu için , bu hobide ilerlemek isteyen arkadaşlara hem para , hem zaman kaybını önlemek maksatlı , olumlu bir yönlendirmeden ibarettir.İlk bakışta haksızlık yapıyoruz gibi algılanabilir fakat , bu 4 kanal heli ekonomik olduğu ve kolay uçurulduğu için öyle rağbet gördü ki , bu işi profesyonelce yapmaya çalışanların kurduğu platformları allak bullak etti.Forumların hepsi bu sıkıntıyı yaşadılar, hatta bir tanesi o kadar çok üye sayısı olmasına rağmen , usta paylaşımcılarının hemen hemen hepsini kaybetti.Peki 4 kanal paylaşımcılar ne oldu , oyuncakları bir müddet sonra ömrünü doldurdu ve doyum noktasına ulaştılar , şimdi yerlerinde yeller esiyor.Bu sebeple bu konudaki hassasiyetimizi anlamanızı rica ediyoruz.Ben şahsen, goblin toplamış , dünyadaki en son teknikleri ve ekipmanları takip ederek , o kadar masraf yaparak , konu açmış bir arkadaşımızın konusunu okumaya çalışırken , araya 100 tane ne olacak benim bu 4 kanalın hali gibi başlıklar girerek , ilgilendiğim konuyu takip etmekte zorlanıyorsam , bu hem benim açımdan , hem de konuya onca emek veren arkadaş açısından ne yazık ki iç açıcı bir durum olmuyor.Çünkü biz millet olarak çoğu konuda olduğu gibi , forum nasıl kullanılır , konular nasıl takip edilir , bakmıyoruz.Aceleciyiz, Hemen apar topar bir konu açarız , selam bile vermeden sorunumuzu yazarız , cevap alınca da eyvallah...Bir daha o forumun semtine de uğramayız.İşte aynen böyle oldu öbür kardeş forumumuz.
Biraz uzun oldu , ama umarım eleştirilerinize ne kadar hak versek de , durumun mecburiyetini ve vehametini de anlamış olduğunuza inanıyorum.