[Urun]: Yeni Proje: Goblin Speed

Adana ekibi komple Speed ci olmuş da haberimi yokmuş :) :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abicim ben ne yaparsam aynısını yapıyorlar :p Şaka bir yana uzun zamandır planlıyorlardı. Şimdi satışa çıkma vakti yaklaştıkça , ekipmanlar toplanıyor yavaş yavaş. Muhtemelen ikisi ortak bir konu açıp seçtikleri elektronikleri sebeplerini vs anlatırlar. Beraber kutularını açıp büyük çıkmasını dilerler :lollol: :lol:

Aynen Ilker hocam. Ben de hem mesutun hem de Erhan konfigürasyonlarını merak ediyorum.

Esas merak ettigim ise Goblin 380 Türkiye'deki ilk maiden kimin yapacagı :) :) :lol:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Aynen Ilker hocam. Ben de hem mesutun hem de Erhan konfigürasyonlarını merak ediyorum.

Esas merak ettigim ise Goblin 380 Türkiye'deki ilk maiden kimin yapacagı :) :) :lol:

MEHMET ABİ BÖYLE GAZI VERİYOSUN. SONRA SABAHLARA KADAR MODEL KURDURUCAN BANA :):):):):):)

Belki bende 380speed'e hızlı bir giriş yaparım :p . Şaka bir yana sırf speed gibi durduğu için benmde gönlümde 380 toplamak var ama daha önümdeki goblin500'ün ölüsünü kaldırmam gerek :laugh:

Konuya yeniden dönersek 14S setup için YGE Gov store governor ile 480KV motor ile 23t pulley kullanacağız. Verilen Throttle yüzdelerinde beklenen kafaturları aşağıdaki gibidir. Görüldüğü üzere 2000-2600 arasını kapsayabiliyoruz. Gobln manuelinde 14S setup için önerilenkafaturu hızı 2500 pitch 16 derece olarak verilmiş. Ben modeli 2000 kafaturunda rodaj yapıp alıştığımız 2200 de paratik yapmayı ve elim alışınca 2400-2500 seviyelerinde kullanmayı düşünüyorum. Tabi düşük kafaturu düşük throttle yüzdesi ESC ısınmasına sebep olacağı için her türlü ESC de kullanılamıyor ancak bu konuda YGE'nin active free wheeling özelliği istediğimiz throttle da istediğimiz süre boyunca kullanma özgürlüğünü bize verecek.

Results from the calculation
Result for calculation:
Estimated lowest voltage during flight: 47,74
Lowest RPM (due to voltage and efficiency) : 2290

Throttle 60%: 2074
Throttle 65%: 2139
Throttle 70%: 2203
Throttle 75%: 2268
Throttle 80%: 2333
Throttle 85%: 2398
Throttle 90%: 2462
Throttle 95%: 2527

Bir ara su active free wheeling özelliği burada mi konustuk yoksa ben bir yerlerde mi baktim hatirlayamadim Ilker hocam.

Sana zahmet kisaca bu ozelligi bizlere bir ker daha ozetler misin. Nedir, ne ise yarar, faydasi ne.... vb

Malzemelerimiz gelmeye başladı.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Outrage servolarımı speed modelde kullanamamamın sebebi , aradaki yükseklik farkı aşağıda bariz olarak görülüyor :

Hayırlı olsun ilker abi.[emoji6]

Hayırlı olsun kırımsız bol zevkli uçuşlar[emoji1]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi