Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abicim ben ne yaparsam aynısını yapıyorlar Şaka bir yana uzun zamandır planlıyorlardı. Şimdi satışa çıkma vakti yaklaştıkça , ekipmanlar toplanıyor yavaş yavaş. Muhtemelen ikisi ortak bir konu açıp seçtikleri elektronikleri sebeplerini vs anlatırlar. Beraber kutularını açıp büyük çıkmasını dilerler
Belki bende 380speed'e hızlı bir giriş yaparım . Şaka bir yana sırf speed gibi durduğu için benmde gönlümde 380 toplamak var ama daha önümdeki goblin500'ün ölüsünü kaldırmam gerek
Konuya yeniden dönersek 14S setup için YGE Gov store governor ile 480KV motor ile 23t pulley kullanacağız. Verilen Throttle yüzdelerinde beklenen kafaturları aşağıdaki gibidir. Görüldüğü üzere 2000-2600 arasını kapsayabiliyoruz. Gobln manuelinde 14S setup için önerilenkafaturu hızı 2500 pitch 16 derece olarak verilmiş. Ben modeli 2000 kafaturunda rodaj yapıp alıştığımız 2200 de paratik yapmayı ve elim alışınca 2400-2500 seviyelerinde kullanmayı düşünüyorum. Tabi düşük kafaturu düşük throttle yüzdesi ESC ısınmasına sebep olacağı için her türlü ESC de kullanılamıyor ancak bu konuda YGE'nin active free wheeling özelliği istediğimiz throttle da istediğimiz süre boyunca kullanma özgürlüğünü bize verecek.
Results from the calculation
Result for calculation:
Estimated lowest voltage during flight: 47,74
Lowest RPM (due to voltage and efficiency) : 2290