[Urun]: Goblin'den YENI BOMBA : Black NITRO

Burda da hata var demek istemiyorum geneli böyle , clunch'ı tutan 2 tane büyük 8mm'lik vida var. TSA'da kronikmi değil mi bilmiyorum ama benim başıma 2 kere geldi , o 2 vida ne kadar locktite sürersen sür atıyor. Debriyaj boşa çıkıyor ve rotoru döndermiyor. Aynı problem yüzünden Emre arkadaşımız TSA ile uçamamıştı Kocaelinde.. Şuna 4 tane atsalar da işi garantiye atsalar :D

Doğukan Ocak' Alıntı:
Burda da hata var demek istemiyorum geneli böyle , clunch'ı tutan 2 tane büyük 8mm'lik vida var. TSA'da kronikmi değil mi bilmiyorum ama benim başıma 2 kere geldi , o 2 vida ne kadar locktite sürersen sür atıyor. Debriyaj boşa çıkıyor ve rotoru döndermiyor. Aynı problem yüzünden Emre arkadaşımız TSA ile uçamamıştı Kocaelinde.. Şuna 4 tane atsalar da işi garantiye atsalar :D
Doğru ya, Emre'nin yaşadığı sorunun kaynağı da bu 2 vidaydı değil mi ? Aslında sanki 4 de rahat olur gibi ama neden yapmıyorlar ben de anlam veremedim ??

Ben eski nitrocu gunlerimde sıkı loctite surup alyan tornavının arkasına tornavida gecirip(t seklinde ) saglam sıkardım.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Doğru ya, Emre'nin yaşadığı sorunun kaynağı da bu 2 vidaydı değil mi ? Aslında sanki 4 de rahat olur gibi ama neden yapmıyorlar ben de anlam veremedim ??

Aynen öyle Mehmet abi hatta onun vidası içeride kırılmıştı. Sonra ne yaptı bilmiyorum. Nitro pişmanlıktır ;D ;D

Doğukan Ocak' Alıntı:
Aynen öyle Mehmet abi hatta onun vidası içeride kırılmıştı. Sonra ne yaptı bilmiyorum. Nitro pişmanlıktır ;D ;D
Dogukan o sikinti align da da vardi trex 700 lerde
Mehmet abi o vidayi 4 tane yapilamiyirdu bi ara sanki helifreak ta okumus tum cunku debriyaj, çan, fan , birde motoru tutar zimbirti bunlarin tamaminda upgrade yapilmasi gerekiyordu

O vidanin cozumu fazla degil ideal lock surup vidanin topuz yerinin alt kismina japon u surup sikmak kendiligin den acilmiyor acmak isteyince de ugrastiriyordu ama havada kendiliginden acilacagina yerde fazla ugrasmak daha guvenli [emoji16] [emoji16] [emoji28]

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa TEMURALAY' Alıntı:
Dogukan o sikinti align da da vardi trex 700 lerde
Mehmet abi o vidayi 4 tane yapilamiyirdu bi ara sanki helifreak ta okumus tum cunku debriyaj, çan, fan , birde motoru tutar zimbirti bunlarin tamaminda upgrade yapilmasi gerekiyordu

ama havada kendiliginden acilacagina yerde fazla ugrasmak daha guvenli [emoji16] [emoji16] [emoji28]

+1 ;D :lollol:

Valla ben hiç sorun yaşamadım ya bu vidalardan. :D

Düşündüğümüz zaman,

Motor pinyonlarımızda iki tane setskur vida var.Motor şaftındada aynı şekilde. :D

Motor montajini animasyonlu izleyelim bir de :halay:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Tareq Black Nitro Tanıtımı ve uçuş videosu :halay: :yuppi:

Açık konuşmak gerekirse , Tareq'in uçuş stiline Nitroyu daha çok yakıştırıyorum ama Goblin ile pek fazla yakıştıramadım. Bu konuda eline en çok yakışan bence NX7 diyorum kesinlikle :thumbup:

Birde iğne ayarları ile ilgili anlattıklarını özetleyebilirmi birisi , rodaj kısmını anladım da uçuşta neye göre ayarlıyormuş orasını pek anlayamadım :D

Yeni görseller :saygilar:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Uzun zamandır goblinim yok. Uzun zamandır nitro modelim yok. ;D

Genede almam :lollol:

Arda Erkan' Alıntı:
Uzun zamandır goblinim yok. Uzun zamandır nitro modelim yok. ;D

Genede almam :lollol:
Saka mi gercek mi tam anlamadim :rolleyes: ama eger gercekse nedenini merak ettim :D

Fastlad da bos durmuyor ;D

NOT: Combo ile ne kadar fiyat avantaji sunulmus hesaplamadim, bastan soylemis olayim :laugh:

Fastlad Goblin Black Nitro Power Pack 1 FLP0158. [FLP0158]

Combo Content
- 1 x OS 105HZ-R Engine
- 1 x OS PowerBoost Pipe
- 3 x MKS HBL 960 Cyclic Servo's
- 1 x MKS HBL 990 Tail Servo
- 1 x MKS HBL 960 Throttle Servo

--------------------------------------

Fastlad Goblin Black Nitro Power Pack 2 FLP0159. [FLP0159]

Fastlad Goblin Black Nitro Power Pack 3 FLP0160. [FLP0160]

Kabul edelim adamlar en ince ayrıntıyı bile düşünmüşler :thumbup: