[Urun]: Goblin'den YENI BOMBA : Black NITRO

SAB bosuna arge ve yatirim yapip bitiyor denilen Nitro'ya yatirim yapmaz,

Kesin Nitro da bir atraksiyon olacak...

Bakalim TR de ilk kimin olacak...

Mustafa Güney' Alıntı:
Bir nitro modele göre gövde aşırı cılız olmuş... En ufak kırımda diğer goblin modelleri gibi frame filan dağıtır.
Yakıt dahil 5 kilo ile bitirmişler modeli. %p Uçuşuyla çok keyif verecektir. :coolxf:

700 sınıfı bir modelin (hatta mikrolar hariç tüm modellerin) uçarken üzerinde etkili olabilecek tüm kuvvet ve baskılara dayanabilecek kadar sağlam olmasının yeterli olduğunu düşünüyorum ben. Bu sınıfta yere çarpma anındaki darbelere mukavemetli olması için yapılan sağlamlaştırıcı mühendislik modeli gereksiz ağırlaştıracak ve uçuş performansını düşürecektir. Zaten elektrikli modeller karşısında performans anlamında zorlanan nitro bir modeli sağlam tasarlamak bir strateji hatası olurdu, bence Goblin doğru yolda. :halay:

Özetle havada patlamıyorsa alınabilir bu model. :lollol: :lol:

Son organizasyonda genç canavarlardan Tal Roglit duman atıyor :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Nitro modeller konusunda hic tecrubem yok ama az once Goblin Manualde nitro motorun cok rahat Frame 4 vida ile cikarilabildigini gordum. Bu bir yenilik midir ya da bir avantaj midir takdiri ve yorumu konunun uzmanlarina birakiyorum ;D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Henuz fiyatini gormedim ama cikis tarihi belli olmus :thumbup: 28 NISAN :halay:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

adamlar tamamen mühendislik dehası. olay mantığı çok iyi, ama kırımda nasıl olur görmek lazım.

Goblin yapmış yapacağını 4 vida şaka gibi ;D Ve Motor inanılmaz bağımsız gözüküyor.

Align 16 vida olması gerek

Şimdi benim gibi fark etmeyenler olabilir diye küçük bir detay :D

NEVER SO FAST! Nitro helicopters enter a new dimension with the Goblin.
Goblin NITRO'lar rakiplerine göre 1 TIK daha hızlıymış :D Peki nasıl mı ?

High center of gravity with an optimized 650 mm blades rotor give the helicopter extreme agility and amazing performance, which is incredible for a nitro machine!
İşin sırrı kullandığı PAL büyüklüğünde ;D

NOT: TREX 700 Pal uzunluğu 690 mm

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
High center of gravity with an optimized 650 mm blades rotor give the helicopter extreme agility and amazing performance, which is incredible for a nitro machine!
İşin sırrı kullandığı PAL büyüklüğünde ;D
Az önce Türker uyarınca UYANDIK :eek: :eek: 2 üst mesajda verdiğimiz resimde görüleceği üzere kuyruk için "700 Strech Kit" durumu soz konusu :rolleyes: :rolleyes:

KISACA : Goblin Black NITRO sınıfı 630, 700 değil ??

Gerçi Goblin hakkını yemeyelim, onlar 700 sınıfı diye bir şey demediler, biz kendimiz öyle düşündük.

Baktılar motor performansları ortada. Daha agresif nasıl oluruz diye düşündüler ve 700 sınıfı motorları 630 sınıfı modele taktılar. Bence sonuç iyi oldukça sorun yok. :halay:

İşte akıllı ve işi bilen firmanın hali başka oluyor. Kim ne derse desin, Golbin seni ve getirdiğin yenilikleri seviyoruz :laugh: ;D :bravo: :thumbup:

NOT: Türker'den ilave ;D

Goblin BLACK YENI bir SERI ve 2 modeli var. Elektrikli ve Nitro.

Goblin BLACK Nitro (Nitro Model) = Goblin BLACK Thunder (Elektrikli)

Goblin 630 modelinden dolayı 630 sınıfı diye bi tanımlama oluyor da...

Thunder da Nitro da default 650 pallerle geliyor, o zaman 650 sınıfı diyelim bunlara... 600 700 gibi düz gitmeyip küsürat vereceksek, bari tam değerini verelim. Sonuçta bu modeller goblin 630a göre bi tık daha büyük paller çeviriyorlar...

Ne çok sınıf oldu :rolleyes: :laugh:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Ne çok sınıf oldu :rolleyes: :laugh:

Ben bu kadar ürün yelpazesini genişleten firmaların kendi kuyusunu kazdıklarını düşünüyorum..

SAB'ın hem yeni bir sürü sınıfta helisi var, hem de bu sınıflarda bir sürü modeli var, yok comp. yok carbon diye :)

Her firma yenilik içinde olmayı kendine zorunlu kılıyor . Ve sebebi biz tüketiciler. Goblin de ne yapsın ayak uyduruyor. Alayım pullayıp bize satıyor .

Ama bu nitro olayında adamların hakını yememek lazım. Ben aslında os 105 motorunu kullanırlar düşünmüştüm ama ys 91 veya 96 kullanmış lar ama sebebi belli oldu. Model zaten hafif. Kırım olayında bakalım boom daki sistem gibi motor da ke dini bi şekilde bırakacakmı.

İsin özü goblin nitro ya ayrı bir hava getirmek için bu yola girmiş . Demekki ekmek varki bu yola girmiş .

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben SAB'ın marka stratejisini cidden başarılı buluyorum.

Öncelikle, piyasaya çıkardığı her yeni model bir öncekinin biraz makyajlanmış, biraz geliştirilmiş hali oluyor, eski modelin çoğu parçası yenisiyle aynı oluyor, ancak görünüşü hem eskiyi andırırken, hem de yepyeni oluyor ve hoşa gidiyor. Bu durumda, yepyeni bir model çıkarıp eski kullanıcılarını üzmemeyi başarırken, eski modellerin upgrade setleri ile de yeni satış kapıları açıyor.

Diğer yandan SAB markalı, logolu aksesuarlar ile de bir marka bağımlılığı yaratıyor. Goblin kullanıyorsan, al sana SAB alyan takımı, çanta, havlu, kumanda askısı, kumanda kılıfı, tişört, polar, mont... Goblin'ci olduğunu haykır herkese!

630'un mu var? 650 mi var? Al stretch kit, hazır. 700 olsun. 700'ün mü var? Hop, 770 stretch, uğraşma tek tek, hazır :)

Ve her yıl yukarıda söylediğim dengeyi koruyarak yeni bir model. Ayrıca gerek kitler, gerek yedekler bakkalda satılır dediğimiz Align'den bile rahat bulunur oldu.

Kullanıcılarının isteklerini yakından takip edip sonraki yıl çıkarıyorlar. Speed Goblin isterük! Nitro Goblin isterük! Plastik skid isterük! 500'e standart servo isterük! Bütün talepler kısa sürede karşılanıyor SAB tarafından. After market firmalara bile yedirmiyor pastayı, orjinalini çıkarıveriyor. :)

Emre Kaman' Alıntı:
Kullanıcılarının isteklerini yakından takip edip sonraki yıl çıkarıyorlar. Speed Goblin isterük! Nitro Goblin isterük! Plastik skid isterük! 500'e standart servo isterük! Bütün talepler kısa sürede karşılanıyor SAB tarafından. After market firmalara bile yedirmiyor pastayı, orjinalini çıkarıveriyor. :)

Abi bu konuda hakkını yiyemem, adamlar kısa sürede cevap veriyor talebe, açıkları iyi görüyor ve hamle yapıyorlar. Benim çekincem şu, bu işin tedarik zinciri yönetilemez duruma gelince marka sıkıntıya giriyor ve küçülmeye gidiyor, vurgulamak istediğim buydu aslında..