Rasim Öztürk RcFanatik Katılım 9 Mar 2013 Mesajlar 7,037 Tepkime puanı 12,267 Yaş 39 Konum Eskişehir İlgi Alanı Heli 26 Ağu 2014 #31 [Urun]: Gaui X3 Unboxing - Kutu Açma / Ürün İnceleme fazla birşey kalmamış, mekanik montaj tamam gibi Gerisi temiz iş
[Urun]: Gaui X3 Unboxing - Kutu Açma / Ürün İnceleme fazla birşey kalmamış, mekanik montaj tamam gibi Gerisi temiz iş
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,978 Tepkime puanı 43,825 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 26 Ağu 2014 #32 Türker Akgün' Alıntı: Ufak ufakta olsa ilerleme var. ..................... Şimdilik bu kadar. Genişletmek için tıkla ... Bu hafta sonuna uçar bu
Türker Akgün' Alıntı: Ufak ufakta olsa ilerleme var. ..................... Şimdilik bu kadar. Genişletmek için tıkla ... Bu hafta sonuna uçar bu
Mesut AKIN RcFanatik Katılım 1 Şub 2013 Mesajlar 3,164 Tepkime puanı 3,627 Yaş 44 Konum Kocaeli -Gebze İlgi Alanı Uçak 27 Ağu 2014 #33 [Urun]: Gaui X3 Unboxing - Kutu Açma / Ürün İnceleme Türker bitir şunuda bu hafta bi uçuşunu görelim
Deniz Sert Tecrübeli Uye Katılım 22 Kas 2013 Mesajlar 788 Tepkime puanı 495 Yaş 31 Web sitesi www.facebook.com İlgi Alanı Heli 27 Ağu 2014 #34 [Urun]: Gaui X3 Unboxing - Kutu Açma / Ürün İnceleme abi hayırlı olsun cok güzel model merakla bekliyorum sonucu
[Urun]: Gaui X3 Unboxing - Kutu Açma / Ürün İnceleme abi hayırlı olsun cok güzel model merakla bekliyorum sonucu
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,839 Tepkime puanı 15,507 Yaş 45 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 27 Ağu 2014 #35 Mesut AKIN' Alıntı: Türker bitir şunuda bu hafta bi uçuşunu görelim Genişletmek için tıkla ... İnşallah üstad benimde niyetim bu haftasonuna uçurmak. DenizSERT' Alıntı: abi hayırlı olsun cok güzel model merakla bekliyorum sonucu Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Deniz valla bende merakla bekliyorum.
Mesut AKIN' Alıntı: Türker bitir şunuda bu hafta bi uçuşunu görelim Genişletmek için tıkla ... İnşallah üstad benimde niyetim bu haftasonuna uçurmak. DenizSERT' Alıntı: abi hayırlı olsun cok güzel model merakla bekliyorum sonucu Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Deniz valla bende merakla bekliyorum.
Kadir Kurt Kıdemli Uye Katılım 1 Ağu 2013 Mesajlar 2,508 Tepkime puanı 2,862 Yaş 27 Konum Afyon İlgi Alanı Uçak 27 Ağu 2014 #36 [Urun]: Gaui X3 Unboxing - Kutu Açma / Ürün İnceleme Hayırlı olsun
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,839 Tepkime puanı 15,507 Yaş 45 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 27 Ağu 2014 #37 Kadir Kurt' Alıntı: Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Kadir.
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,978 Tepkime puanı 43,825 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 3 Eyl 2014 #38 Gerçi montajı zor değil ama oldukça zevkli ve güzel bir montaj videosu görünce, buraya da ilave edelim dedim Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Gerçi montajı zor değil ama oldukça zevkli ve güzel bir montaj videosu görünce, buraya da ilave edelim dedim Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,839 Tepkime puanı 15,507 Yaş 45 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 5 Eyl 2014 #39 [Urun]: Gaui X3 Unboxing - Kutu Açma / Ürün İnceleme Mehmet Kucuksari' Alıntı: Gerçi montajı zor değil ama oldukça zevkli ve güzel bir montaj videosu görünce, buraya da ilave edelim dedim Genişletmek için tıkla ... Çok güzel videolar Abi, eline sağlık.
[Urun]: Gaui X3 Unboxing - Kutu Açma / Ürün İnceleme Mehmet Kucuksari' Alıntı: Gerçi montajı zor değil ama oldukça zevkli ve güzel bir montaj videosu görünce, buraya da ilave edelim dedim Genişletmek için tıkla ... Çok güzel videolar Abi, eline sağlık.
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,978 Tepkime puanı 43,825 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 18 Şub 2016 #40 [Urun]: Gaui X3 Unboxing - Kutu Açma / Ürün İnceleme Ne dersin Türker 1,5 sene sonra modeli upgrade etme zamanı geldi mi Bugün satışa çıkıyormuş Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
[Urun]: Gaui X3 Unboxing - Kutu Açma / Ürün İnceleme Ne dersin Türker 1,5 sene sonra modeli upgrade etme zamanı geldi mi Bugün satışa çıkıyormuş Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Rasim Öztürk RcFanatik Katılım 9 Mar 2013 Mesajlar 7,037 Tepkime puanı 12,267 Yaş 39 Konum Eskişehir İlgi Alanı Heli 18 Şub 2016 #41 [Urun]: Gaui X3 Unboxing - Kutu Açma / Ürün İnceleme Para tuzağı
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,978 Tepkime puanı 43,825 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 18 Şub 2016 #42 [Urun]: Gaui X3 Unboxing - Kutu Açma / Ürün İnceleme Rasim Öztürk' Alıntı: Para tuzağı Genişletmek için tıkla ... Resimdeki fiyatları daha yeni fark ettim, o nedir öyle ya Komple kit parasını istemişler neredeyse
[Urun]: Gaui X3 Unboxing - Kutu Açma / Ürün İnceleme Rasim Öztürk' Alıntı: Para tuzağı Genişletmek için tıkla ... Resimdeki fiyatları daha yeni fark ettim, o nedir öyle ya Komple kit parasını istemişler neredeyse
Mevlüt yılmaz Çalışkan Uye Katılım 6 Ara 2013 Mesajlar 691 Tepkime puanı 581 Yaş 49 Konum Eskişehir İlgi Alanı Heli 18 Şub 2016 #43 [Urun]: Gaui X3 Unboxing - Kutu Açma / Ürün İnceleme Hayırlı olsun Türker hocam. Pallerin yere değmesin.
[Urun]: Gaui X3 Unboxing - Kutu Açma / Ürün İnceleme Hayırlı olsun Türker hocam. Pallerin yere değmesin.
Rasim Öztürk RcFanatik Katılım 9 Mar 2013 Mesajlar 7,037 Tepkime puanı 12,267 Yaş 39 Konum Eskişehir İlgi Alanı Heli 18 Şub 2016 #44 [Urun]: Gaui X3 Unboxing - Kutu Açma / Ürün İnceleme Mode2... Ne günlerdi Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
[Urun]: Gaui X3 Unboxing - Kutu Açma / Ürün İnceleme Mode2... Ne günlerdi Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,978 Tepkime puanı 43,825 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 18 Şub 2016 #45 [Urun]: Gaui X3 Unboxing - Kutu Açma / Ürün İnceleme Rasim Öztürk' Alıntı: Mode2... Ne günlerdi Genişletmek için tıkla ... Nerede o eski günler :'( :-\ Çok özlemişiz meğersem :-\
[Urun]: Gaui X3 Unboxing - Kutu Açma / Ürün İnceleme Rasim Öztürk' Alıntı: Mode2... Ne günlerdi Genişletmek için tıkla ... Nerede o eski günler :'( :-\ Çok özlemişiz meğersem :-\