Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi istişareyi nitrocularla yapacaksın, tamamen farklı bir alan
Ama bu aralar bi arayıştasın net. Diyeceğim sadece şu kadar; Goblinci tayfa gibi veya ben gibi belli markalara modellere takıntın yoksa, senin için şu anda doğru sınıf 550 ve f/p oranı açısından rakipsiz model şudur;
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Kit, pal, motor, esc, servo olarak yani ünite hariç super combo olarak daha uygunu varsa adı sanı belli markalar arasında, 550 sınıfında paylaşılsın öğrenelim
Nitro model ara sira keyif icin bile ucurmak icin mutlaka envanterde olmasi gereken bir modeldir,
Tabi bu dusuncedir ve herkeze gore degisiklik gosterir,
Evet 550L iyi fiyat iyi bu modele sirkette de baktim bir spirit siparis verdik mi bu model iyi tasir beni diye dusunuyorum.Ama evrim abininde dedigi gibi kolleksiyona 1 nitro eklemek lazim
Evet 550L iyi fiyat iyi bu modele sirkette de baktim bir spirit siparis verdik mi bu model iyi tasir beni diye dusunuyorum.Ama evrim abininde dedigi gibi kolleksiyona 1 nitro eklemek lazim
550'nin kendine göre avantajları tabi ki tartışılmaz, ancak illa 550 ile de sınırlandırmamak lazım seçenekleri. Şartlar uygun olduktan sonra 700 de düşünülebilir.
550-700 arasındaki avantajların ve dezavantajların farkında olarak söylüyorum bunu, iki sınıftan da modelim var. Daha önce de konuşuldu, uzun uzadıya kıyaslamaya gerek yok. Dediğim gibi, şartlar uygunsa, 450'den 700'e geçilmez gibi bir kural yok
Bir arayis icerisine girdik aynen emre hersey olabilir 550L dusuncemiz ama 700 olmaz diye bisey yok bakalim hayirlisi ozkan abi 550L yi bir toplasin belki adana sonrasi o satmayi dusunurse onu alabilirim karar vermis degilim