Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Şurda 1:17 de ne oluyor? Nasıl yaklaştığını tam anlayamadım ama ses ilginç geldi. Kafa turu anlık olarak aşırı mı artıyor? 1:14 ten itibaren izlenirse daha iyi anlaşılabilir belki.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Şurda 1:17 de ne oluyor? Nasıl yaklaştığını tam anlayamadım ama ses ilginç geldi. Kafa turu anlık olarak aşırı mı artıyor? 1:14 ten itibaren izlenirse daha iyi anlaşılabilir belki.
Dunkan Bossion'un videolarında benim de anlatmak istediğim buydu , bu nasıl oluyor bizim modellerimiz niye yapamıyor bunu
Şöyle küçük bir detay var ki ; helikopter ilk düşüşte 0 dereceye yakın bir açı ile düşüşe geçerken , yere yaklaştıkça negatif açıyı arttırıp , yere yaklaşınca da negatiften yavaşça pozitife , sıfırın biraz üstüne kadar stickleri hareket ettiriyor. Birden pozitif açı vermiyor. Belki de böyle yapılıyordur :-\
Yani diyorsunki Rasim biz boşuna 8 senedir bu helilerle uğraşmışız daha bi kere bile anlık açı değiştirmemişiz. Uçmayı öğrenmeden emekli gibi hissettim kendimi.
Mehmet abi bana bir tane uçak alalım moralim çok bozuldu.
Şaka bir tarafa olabilir tabi ama bence yinede canopy'e sürtüyor. (Züğürt Teselli MODE ON - idleX)