[Urun]: Align Trex 550L Dominator
Muammer Akbulut' Alıntı:
rasım kardeşim seninle durumlarımız aynı gibi yanlız benim v977 kargo 70gündür gelmeyince para iadesi aldım 450 pro ile antremana devam ilk taklalarımı bu pazar attım çok zefkliydi fakat invertte çok fena çakıldım idleup açık invert pozisyonu sol stick ful gaz 150 km hızla burun üzeri modêl yerde 170₺ yedekle eski haline geldi
. gönlümde goblin 630 12s vardı fakat bu kırımdan sonra büyük bir risk olacağı 6000₺ lik bir modeli kullanmak şu an bana çok fazla kırımını düşünemiyorummbile. bu yüzden 550 boyutunu şimdilik tercih ettim ve aynı modeller arasında trex 550L dominatör ile gaui x5 premium edition . 140$ gaui daha pahalı fakat ama değer diye düşünüyorum 550L dominatör şu esc olayı olayı olmasaydı düşünebilirdim. ama gaui daha prestijli bir marka benim gözümde benim tercihim gaui x5 ten yana
Muammer abi hangisini tercih edersen et, çok yanlış bir tercihte bulunmamış olursun diye düşünüyorum. Align bildiğimiz align zaten, birçok özelliği bir arada uygun fiyata sunuyor. Bu modelde abilerinden bazı güzel özellikleri de kendine katarak geliyor. Önceki sayfada var detaylıca... Gaui x5 de çok methediliyor, stabilitesinin çok iyi olduğu söyleniyor ve görece hafif tasarımı ile power-to-weight oranı oldukça iyiymiş. Hafif ama güçlü bir canavar...
Aslında model işine kışın gireceksin, masraflar daha az oluyor
Yazın ordan oraya gezerken, bayram seyran derken, başka bazı giderler falan, mali tablo kötüleşiyor
Artık havalar düzelene kadar kit topla ayar yap vs zaman geçer, baharla beraber de uçuşlar başlar. Tabi bir de malum yurtdışına bağlıyız ve yılbaşı kampanyaları da cazip oluyor.
Bu aralar almayı planlıyorsan da Infinity Hobby de
gaui x5 fes super combo kampanyada... Yani gaui kit, CF paller, scorpion motor, esc ve yanında 3 adet Hitec MG dijital servo, align kuyruk servosu ile paket yapmışlar. Sadece
640 dolar. EMS hızlı kargo ile geliyor ve kargo ücretsiz. Fiyat düşük gösterme seçeneği de var. Bence çok uygun fiyat... Bir fbl üniten varsa tek eksiğin lipo kalıyor... İlla formula olsun diyorsan da bi formula kanopi alırsın (tek fark kanopi değil tabii premium editionla ama 1100 dolar da iyi para
) yada toucanopy çok güzel tasarımları var öyle birşey de alabilirsin. Nedense standarttan farklı tasarımlar daha çok hoşuma gidiyor benim.
Ben devam ediyorum şimdilik 450, 977 ve slash ile... İncelemelerim sürüyor, siteleri falan takibe aldım