[Urun]: Align Trex 550L Dominator

Hayırlı uğurlu olsun, çok yerinde tercih olmuş, ben gob500 toplarken çok arada kalmıştım,

şuan olsa kesinlikle 550L alırdım, hayırlı uğurlu olsun :halay: :halay: :bravo: :bravo:

Kemal İplikçioğlu' Alıntı:
hayırlı olsun Mustafa abi, kırımsız uçuşlar dilerim.

760$ gerçekten güzel fiyat, kargosu ne kadar tuttu acaba birde gümrüğe girdi mi?
Tesekkürler Kemal 37 pound kadar kargo tuttu bu dhl fiyatı tabiki ben ups ile gönderilmesini ve düşük gösterilmesini rica ettim ekstra 11 pound istediler ups farkı için verdik elimiz mecbur gümrük kontrolünden geçti evet 80 tl vergi çıktı başkada bi vergi ödemedim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun kırımsız uçuşlar inşallah

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mustafa Hacılar' Alıntı:
Hayırlı olsun, güzel model süper fiyat, kırımsız kazasız günlerde kullanın inşallah :saygilar:
Teşekkür ederim sağolun
Kağan Kazancı' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun, çok yerinde tercih olmuş, ben gob500 toplarken çok arada kalmıştım,

şuan olsa kesinlikle 550L alırdım, hayırlı uğurlu olsun :halay: :halay: :bravo: :bravo:
Teşekkürler Kağan benim bayadır aklımdayı bu hayalide gerçekleştirmiş olduk, aslında aklımda 600 vardı çoğu kötü yorumlar ve 12s olması vazgeçirdi beni, buna bide 600 kuyruk yaptınmı alsana 600L[emoji6] [emoji6]

mevlüt yılmaz' Alıntı:
Hayırlı olsun kırımsız uçuşlar inşallah

Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkürler Mevlüt abi sağolasın

Mustafa Atabek' Alıntı:
Teşekkür ederim sağolunTeşekkürler Kağan benim bayadır aklımdayı bu hayalide gerçekleştirmiş olduk, aslında aklımda 600 vardı çoğu kötü yorumlar ve 12s olması vazgeçirdi beni, buna bide 600 kuyruk yaptınmı alsana 600L[emoji6] [emoji6]

Aynen öyle çok rahat 600L olur bu :) 600 ben de düşünmüştüm, fiyatı da çok uygundu ama videosunu bile bulamadım diye almadım, şuan kesinlikle Align alınacak en doğru zaman. Fiyat/performans süper bence :thumbup:

Hayırlı olsun Mustafa, güle güle kırımsız uçur. :thumbup:

Bir ara alıp almamak arasında gitgellerim oldu ama pilotaj olmadığından vazgeçtim.

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Hayırlı olsun Mustafa, güle güle kırımsız uçur. [emoji106]

Bir ara alıp almamak arasında gitgellerim oldu ama pilotaj olmadığından vazgeçtim.
Teşekkür ederim abi bendede zaten çok aham şaham pilotaj yok abi almışken büyük olsun seneyede kullanırız dedik[emoji3]

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Hayırlı olsun güzel günlerde kırımsız uçuşlar.

SM-G900F cihazımdan gönderildi
Teşekkürler

Mustafa Atabek' Alıntı:
Blackfriday de fastlad dan verdiğim Trex 550L Dominator super combo siparişi gelmiş bulunmakta yavaştan montaja başlamak lazım daha çok işimiz var[emoji6]

Hayırlı olsun Mustafa, palleri hiç yere değmesin inşallah. :thumbup:

Teşekkür ederim abi