Aslında uygun bir malzeme bulursam plastik ince bir boru içinden geçirmek istiyorum dıştaki anteni.Böylece gövdeye daha dik durur hem.Carbon malzeme model içinde mevcut değil Deniz abi.Durumu dün akşam dernek başkanımıza da izah ettim.Elektronik bilgisi iyi olduğu için belki fikir verebilir diye düşündüm. Anlık olarak sinyal düşüşünün eğer modelin kontrolden çıkmadıysa normal olduğunu söyledi.Modülü değiştirdikten hemen sonra modeli uçurmadan önce bir abi ile kontrol yaptık.Açık alanda yerde toprak zeminde yaklaşık 100m uzaklıkta (modülü range check mode a almadan) herhangi bir ikaz almadık ve komutlara sorunsuz tepki veriyordu model.İlk fırsatta açık alanda range check yapacağım.Acaba dernek başkanımız haklı olabilir mi diye düşünürken diğer yandan da çekiniyor insan...
Bu arada kumandaya yeni yazılım yükleyince haliyle tekrar ayar yapmak gerekecek.Kullanım kılavuzunda Aileron, Rudder ve Elevator için;
Low: Up/Down 8mm
High: Up/Down 10mm
Diye bilgi verilmiş hareket açıları için.Kullanım kılavuzundaki verilere sizce güvenebilir miyim? 8mm ideal olur mu?