Trex 500 Maiden/ONARIM/Uçuş Videoları//Spiritten Sonraki Değişim

Trex 500 Maiden/ Uçuş Videoları

Abi ben renkli elektirik bantını trackinge bakmak amaçlı bantlıyordum. İki uçuşta giderdi. :laugh: Şefaf bant ile çok sağlam oluyor. %p

Üst üste sarınca bence fazlaca kaba oluyor ve palin yapısı bana bozuluyor gibi geliyor. İki tur kadar üst üste geçebilirsin sonra yaymakta fayda var. :saygilar: Bu ağırlık merkezi ve balans işine ayrıca gıcık oluyorum. :laugh: :lol:

gıcık olmamak mumkun mu ???
kaliteli bir pal alana kadar seffaflar idare ederiz :lollol:

Evet arkadaşlar dun yapmis oldugum kacak ucustan goruntuler ve videolar ekledim :laugh:
Ilk ucus scale tarzinda oldu, modele yavas yavas alisiyorum.
hava biraz ruzgarliydi elevator yonunde gittigimde ruzgarin artmasiyla yine oskulasyona girdi. 2.22- 2.26 ve 4.52- 4.56 arasinda bariz bir sekilde belli oluyor. Yine gainlerden supheleniyom ele. Ve ail 90 degerindeydi.

2.pil flip yapmak istedim ama ayni oskulasyondan dolayi hem giriste hemde cikista baya zorladi. 52. saniyede.
yine ince ayar istiyor :laugh:
iste goruntu ve videolar:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

İbrahim süpersin. :bravo:

Şeytanın bacağını kırdın artık. Bundan sonra gelsin uçuşlar. :halay:

:saygilar: İbrahim kardeşim ,güle güle kullan,bu modeli sanki gözüm ısırıyo bi yerlerden,amma uçuş ve ayarlar güzel ,tek eksiğin 2 adet güzel pal,bu makinelerde pal çok önemli,kullandığın paller
hem ağır,hemde balanslı ,iyi pir çift palle keyfin üçe katlanır, kırımsız uçuşlar diliyorum sana, :RCKolik:

Türker Akgün' Alıntı:
İbrahim süpersin. :bravo:

Şeytanın bacağını kırdın artık. Bundan sonra gelsin uçuşlar. :halay:
kirdik kirdik abi :thumbup:
gainler icin bir onerin varmi abi?
biraz daha kissammi ???

adnan kaptan' Alıntı:
:saygilar: İbrahim kardeşim ,güle güle kullan,bu modeli sanki gözüm ısırıyo bi yerlerden,amma uçuş ve ayarlar güzel ,tek eksiğin 2 adet güzel pal,bu makinelerde pal çok önemli,kullandığın paller
hem ağır,hemde balanslı ,iyi pir çift palle keyfin üçe katlanır, kırımsız uçuşlar diliyorum sana, :RCKolik:

Teşekkürler Adnan Abi %p
ilk goz agrin, ilk goz agrim oldu abi :laugh:
iyi bir pal almak lazim. Baya bir balans vardi palde, zaten agir birde bantin agirliklari eklendi tam oldu :saygilar:

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
kirdik kirdik abi :thumbup:
gainler icin bir onerin varmi abi?
biraz daha kissammi ???
Kısarak denemek mantıklı. Ama bence de ilk fırsatta palleri değişirsen güzel olur. ;)

Ben bugun paylastigin resim ve video yeni fark ediyorum iyi mi :embarras:

Sticklerine saglik Ibrahim. Ilk ucusunu cok begendim, tam kontrol sen de gayet basarili bir ucus olmus :bravo: Umarim pal degisimi ve deger dusmesi sonunda yasadigin kucuk sikinti da cozume kavuşur ;)

Bu arada 3D icin acele etme. Bence biraz daha duz ucus ile modele ve tepkilerine tam olarak iyice alis. Inan sonra duz ucmayi ozluyor insan :laugh:

Unutmadan fotolar da sahane cikmis, cekenin ellerine saglik :halay:

Türker Akgün' Alıntı:
Kısarak denemek mantıklı. Ama bence de ilk fırsatta palleri değişirsen güzel olur. ;)

Bende simdi pallere bakiyorum abi.
onerdigin bir marka varmi? Su iyidir diyecegin bir pal varsa onu alayim %p
Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Ben bugun paylastigin resim ve video yeni fark ediyorum iyi mi :embarras:

Sticklerine saglik Ibrahim. Ilk ucusunu cok begendim, tam kontrol sen de gayet basarili bir ucus olmus :bravo: Umarim pal degisimi ve deger dusmesi sonunda yasadigin kucuk sikinti da cozume kavuşur ;)

Bu arada 3D icin acele etme. Bence biraz daha duz ucus ile modele ve tepkilerine tam olarak iyice alis. Inan sonra duz ucmayi ozluyor insan :laugh:

Unutmadan fotolar da sahane cikmis, cekenin ellerine saglik :halay:

Teşekkürler Mehmet Abi %p
yavas yavas alisiyorum kontrolun benden cikmamasini sagliyorum elimden geldigi kadar.
3d icin gercekten acele etmiycem ama sadece modelin tepkisini olcmek icin bir flip atayim dedim :laugh:

Fotolari videonun içerisinden kestim abi, en guzel pozisyonlari yakalamaya çalıştım ;D

Vay demek fotolar fake mis :laugh: ;D Olsun ama yine de guzel yakalamissin :thumbup:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Vay demek fotolar fake mis :laugh: ;D Olsun ama yine de guzel yakalamissin :thumbup:
;) :laugh: ;D
soz bir gun gercek cekim ekleyecegim abi :halay: :saygilar:

İbrahim , scale uçuş bir harika olmuş , aslında bunun üzerine bir ec 145 giydirsek , çok mükemmel olur , tadından yenmez , geceleri bile sarılıp yatarsın biliyor musun..... :lollol: , çok güzel ve hızlı gelişmeler bunlar.Tebrik ederim :thumbup: :saygilar:

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
İbrahim , scale uçuş bir harika olmuş , aslında bunun üzerine bir ec 145 giydirsek , çok mükemmel olur , tadından yenmez , geceleri bile sarılıp yatarsın biliyor musun..... :lollol: , çok güzel ve hızlı gelişmeler bunlar.Tebrik ederim :thumbup: :saygilar:
Teşekkürler Hakan Abi %p
scale ucmak gercekten cok guzel. Bunun ilerideki halini sanki bende dedigin gibi görüyorum :halay:
giydirmeyi gercek manada düşünüyorum abi ama once biraz 3d ucusunu da gormek istiyorum.
dediginiz model 4rotorlu sanirim birde kuyrukta ekli uzatma var.
Normal olarak direk giydirebilecegimiz modeller isterim zamani geldiginde :laugh:
ama ec 145 dehşet duruyor be abi :thumbup:

Abi tebrikler pilotaj güzel ilerliyor maşallah. Helide stabil güzel gözüküyor. :thumbup:

Arda Erkan' Alıntı:
Abi tebrikler pilotaj güzel ilerliyor maşallah. Helide stabil güzel gözüküyor. :thumbup:
Teşekkürler Ardam :D
küçük küçük adimlarla ilerliyoruz bakalim da bu gainler yine tam olmadi heralde :(
video da belli saniyeleri yazdim elevator yonunde bazem oskulasyona giriyor biraz daha dusurucem sanirim suan 90 da ;)