Trex 500 Maiden/ONARIM/Uçuş Videoları//Spiritten Sonraki Değişim

Trex 500 Maiden/ Uçuş Videoları

Abi uçuşlara devam tebrikler. :thumbup:

Olur ufak tefek aksilikler. Bu pal balans işini hiç sevmem zaten. :laugh:

Arda Erkan' Alıntı:
Abi uçuşlara devam tebrikler. :thumbup:

Olur ufak tefek aksilikler. Bu pal balans işini hiç sevmem zaten. :laugh:
Teşekkürler Arda.
bu bantin yerine baska bi cozum bulmak lazim. Cirkin de gorunuyo :laugh:

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Bugün hava güzeldi bi uçuş yapalim dedik, hevesimiz yarim kaldi :(
havalandiktan 1dakika kadar sonra bir ses fuuussssstttt, heli yalpalamaya basladi, içimden neyi kopardik acaba derken pallerde balans vardi, sardigim bant oldugu gibi yokolmus :laugh:
Allahtan başka bir şey olmamis deyip sukrettim iste videosu:
Aslında ucuş harika gidiyormuş :thumbup: Video izledim ama ben sesi duyamadım ?
Yıllarca 450'de balans için band sardım ama hiçbiri sorun çıkarmadı :rolleyes: Şeffaf izole band kullandın değil mi Ibrahim ? Bir de sarma yönüne dikkat ettin umarım ? Yani palin dönüş yönü ile bandın kendi kendine açılma olayına demek istedim :)

Teşekkürler Arda.
bu bantin yerine baska bi cozum bulmak lazim. Cirkin de gorunuyo :laugh:

Abi paller nedir ? Bantları tamamen çıkarıp uçuş yaptın mı ?

Ben cf pallere balans yapmıyorum. Herhangi bir sıkıntısınıda yaşamadım. 450 de 4-5 dolarlık fiberglass pal var onada yapmadım herhangi bir sorun yok.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Paller bunlar Arda. Balans yapmadan once ilk ucusu biliyon salindikca salinan. Gainler demistik onun etkisicoktu ama pallerde balansta varmis. Bugun bant firlayinca yine ayni titresim gerceklesti.
ve gercekten balans iyi var. Nerden baksan 5kat felan sarmistim dengeleye bilmek icin

Abi ben align filan sandım palleri.

Bu pallere yapmakta fayda var dediğin gibi. %p

Arda Erkan' Alıntı:
Abi ben align filan sandım palleri.

Bu pallere yapmakta fayda var dediğin gibi. %p
yok align degil :laugh:
ama iyi bir pal almak lazim. Ya da saglam bir bant turu yapistirici bulup bununla bir muddet idare etmek lazım.

yok align degil :laugh:
ama iyi bir pal almak lazim. Ya da saglam bir bant turu yapistirici bulup bununla bir muddet idare etmek lazım.

Abi normal şefaf bantla yap. Ama üst üste geçme ince olsun yayarak yaparsan sorun olmaz.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Aslında ucuş harika gidiyormuş :thumbup: Video izledim ama ben sesi duyamadım ?
Yıllarca 450'de balans için band sardım ama hiçbiri sorun çıkarmadı :rolleyes: Şeffaf izole band kullandın değil mi Ibrahim ? Bir de sarma yönüne dikkat ettin umarım ? Yani palin dönüş yönü ile bandın kendi kendine açılma olayına demek istedim :)
Teşekkürler Mehmet Abi %p
videonun 01.05 saniyeden hemen sonra geliyor ses. Kulaklikla dinleyince bariz belli oluyor normalde belki zor anlasilabilinir.
ses cok da onemli degil ama ben elektrik bantiyla yaptim abi şeffaf banta gore daha agir olmasi itibariyle daha az yer kaplar diye düşündüm.
Sarma yonune dikkat ettim. Seffafla mi sarmami onerirsin abi

Arda Erkan' Alıntı:
Abi normal şefaf bantla yap. Ama üst üste geçme ince olsun yayarak yaparsan sorun olmaz.
yayarak yaparsan demişsin ama tam olarak balans yaparken agirlik noktasina denk gelmesi gerekmiyormu?
ben tam o noktaya denk gelsin diye ust uste attim.

yayarak yaparsan demişsin ama tam olarak balans yaparken agirlik noktasina denk gelmesi gerekmiyormu?
ben tam o noktaya denk gelsin diye ust uste attim.
Bence şeffaf band çok daha iyi yapışıyor. Dediğin gibi aslında üst üste yapmakta fayda var ama bu sefer de büyük bir kabarıklık olacaktır. Bu nedenle biraz yayarak yapmak bence de çok mantıklı :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bence şeffaf band çok daha iyi yapışıyor. Dediğin gibi aslında üst üste yapmakta fayda var ama bu sefer de büyük bir kabarıklık olacaktır. Bu nedenle biraz yayarak yapmak bence de çok mantıklı :)
o halde seffaf bantla deneyeyim abi. Agirlik merkezini ortalayip yayarak yapistiralim. Teşekkürler Abi %p

İbrahim benim palin tekindede bant var bildiğimiz şeffaf selobant, ama ben Mehmet Bey'in söylediği gibi hücüm kenarından bantı ortalayıp geriye doğru her iki yüzeyine yapıştırıyorum ve hiç bir sıkıntı olmuyor.

Güzel maiden olmuş hocam sen maşallah azimlisin, benden iyisin İmrendim, alan turu atarken bende aynı şeyi yaşadım oda tam üstüme gelirken heyecanlandım çaktım yere, skid felan ufaktan hasarlar oldu ama önemli değil, bence bir çift Pal al hem indirime girmiş yurt dışından ucuz hemde kargo felan yok 5 liradan indirim kodu girdiler iyi yani kolay geldin.

SM-G900F cihazımdan gönderildi

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
İbrahim benim palin tekindede bant var bildiğimiz şeffaf selobant, ama ben Mehmet Bey'in söylediği gibi hücüm kenarından bantı ortalayıp geriye doğru her iki yüzeyine yapıştırıyorum ve hiç bir sıkıntı olmuyor.

Aynen Tevfik Abi ben de şeffaf deniycem bi sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum,(sıkıntı olsun da bu olsun diyorum :halay: ) elektrik bandından daha iyi tutacağı kesindir.

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Güzel maiden olmuş hocam sen maşallah azimlisin, benden iyisin İmrendim, alan turu atarken bende aynı şeyi yaşadım oda tam üstüme gelirken heyecanlandım çaktım yere, skid felan ufaktan hasarlar oldu ama önemli değil, bence bir çift Pal al hem indirime girmiş yurt dışından ucuz hemde kargo felan yok 5 liradan indirim kodu girdiler iyi yani kolay geldin.

SM-G900F cihazımdan gönderildi

Sen de iyisin Mustafam %p
Pallere bakacam fırsat bulduğum da alırım inşallah %p