Trex 500 Kırım

Trex 500 Kırım

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Normal yapmamasi lazim ama sen sikabildigin kadar asiri yuklenmeden sikmaya calis, olmadi yarin konusuruz ;)

Tamamdir abi iyi geceler..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Trex 500 Kırım

Normal yapmamasi lazim ama sen sikabildigin kadar asiri yuklenmeden sikmaya calis, olmadi yarin konusuruz ;)

Abi bu arada durdum durdum aklima dustu yine 500 elevator servosunun icinde oynadigi plastik parca benim problemime neden olabilir mi tam sabit olmamasi yada kirimda zarar gormus olma ihtimali?

Trex 500 Kırım

Ankaraya dondum helilerime kavustum tekrar helidirect siparislerimde bugun istanbula girmis pim yaziyor sanirim gumruge takilmadan gelecek arayi cok soguttum is guc derken biraz isitayim tekrar :)

Trex 500 Kırım

"Nerede kalmistik" diyorsun yani Ogulcan :laugh:

Tam olarak oyle diyorum abi :)

Trex 500 Kırım

Giderken saglam sarj olan piller suan sarj olmuyor bu sekilde bagliyorum
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ama boyle bi hata veriyo ne demek bu piller olmusmu yoksa kurtulusu varmi?
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Trex 500 Kırım

ogulcan acar' Alıntı:
Giderken saglam sarj olan piller suan sarj olmuyor bu sekilde bagliyorum
.........
Ama boyle bi hata veriyo ne demek bu piller olmusmu yoksa kurtulusu varmi?
Öncelikle Ogulcan tüm Lipo pillerimizi BALANSLI olarak şarj etmeliyiz. Bu nedenle Şarj sırasında "LIPO CHARGE" değil, "LIPO BALANCE" menüsünü seçiyoruz.

Diğer taratan ilgili hata mesajının açıklaması ise: Balance Connector bağlı değil diyor. Bağlantıları kontrol et.

Bu arada kullandığın kullandığın şarj aleti "Reactor 500 AC/DC Battery Charger" manual şuradan erişebilirsin ;)

Trex 500 Kırım

Aslında yeni başlayanlar ıcın şarj cihazı genel kullanımı ve örtüştük noktalar ile ilgili bir videosu konu açacaktım ama fırsatım olmadı :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trex 500 Kırım

Aslında yeni başlayanlar ıcın şarj cihazı genel kullanımı ve örtüştük noktalar ile ilgili bir videosu konu açacaktım ama fırsatım olmadı :(

Abi her zamanki gibi yine yetistin imdadima tesekkir ediyorum bide balance olarak deneyim bakalim ne olacak

Trex 500 Kırım

Abi lipo balance olarak yapiyorum bu seferde ayni hatayi aliyorum.

Pili bosaltiyim diyorum yine ayni hatayi aliyorum ama balance bagli neden boyle yaparki

Trex 500 Kırım

Sanki şarj cihazında bir sıkıntı var gibi. Yakında test edebileceğin başka bir şarj cihazı var mı ?

Trex 500 Kırım

Sanki şarj cihazında bir sıkıntı var gibi. Yakında test edebileceğin başka bir şarj cihazı var mı ?

Abi 450 nin pillerini balance lipo ve bosaltim olarak denedim hic bi problem yok ama onlarda..

500 un piller icinde ayni model ama 2 farkli cihazda denedim ikisindede ayni hatayi aliyorum :(

Trex 500 Kırım

O zaman daha once paylaştığım lipo voltaj monitör cihazı ile pilin hucrelerindeki gerilim degerlerini okur musun. Bakalım Cell bazında durum ne.