Oncelikle kirim icin gecmis olsun Ogulcan :-\ Fakat bu kadar sansli bir kirim olabilir ancak, sadece inis takimi ve dedigine gore disli siyirmasi
Paller, shaftlar, boom sapasaglam
Gelelim olay incelemesine : Simdi gordugum kadari ile motor devri birden kesildi. Simdi modeli ben topladigim icin durumunu biliyorum. Cok buyuk bir iddia olmasin ama tum olmasi gereken vidalar loctite idi. Motor pinyon ve shaft bilezik vidalari basta olmak uzere. Bu durum ancak motor pinyonu yerinden cikarsa olabilecek bir durum ki, 1 kere 450 basima geldi, her ne kadar pinyon vidasini loctite kullanmis olsamda. Ondan sonra da periyodik kontrollerde pinyon vidasini da ozellikle kontrol etmeye basladim.
Sana 2 sorum olacak : Motor pinyonu yerinde ve duzgun muydu ? Esas sorum ise bu olay 4 pilde oldu demistin, yani pilleri yeniden sarj ettikten sonraki ucusunda. Bu olay sonrasi uzerindeki pili olcun mu, hucrelerde kacar Volt olcuyorsun. Zira eger pilde bir sikinti var yada voltaj olmasi gerekenden asagi ise, esc beslemeyi de kisa sureligine kesmis olabilir mi diye de dusunmuyor degilim.
Bu arada ucus hakkinda konusmayi unuttum. Bence gayet basarili
Sim destegi ile calismalara aynen devam