Tavsiyelerinize ihtiyacım var
Rasim ustam başladığımda çok yardımcı oldun yine çok teşekkür ederim buradan da. Yalnız beni bazı konularda yanlış anlamışsın.
911 Türkiye piyasasında şu an 89 TL ye satılan bir ürün arkadaşa öğrenene ve kumandaya alışana kadar iyi bir tercih olabilir demek istemiştim 200 TL ve üstü para harcamaması için.
Pallerin 15-20 TL ya satıldığı derken de Türkiye piyasasından bahsetmiştim.
Rasim Öztürk' Alıntı:v977 nin 6kanal modu varken v911 almak bilmiyorum, tercih meselesi tamamen.
Modelciliğe yeni adım atan arkadaşlara naçizane tavsiyem, yurtdışına alışın... Böylesi çok daha kolay olacak. Bahsedilen mikrolar için Banggood olmazsa olmaz benim için. Veya lipo ve değişik ekipmanlar için Hobbyking... Veya Align için Helipross... vesaire...
işin aslı ikide bir çıkıp duran ana dişli dışında çok birşey de olmuyor v977 ye... bir sürü yedeğim var. hangilerini kullandım? main gear, landing skid, tail motor mount... diğerleri keyfe keder yani yeşil paller falan. modeli çaktım mı peki sertçe? hem de ne sayısını bilmiyorum, tabii ben sıklıkla 6kanal modunda takılıyorum, normal durumlar yani pilotajım için. sürekli 4kanalda uçsam çok bi sıkıntı olmazdı.
dipnot olarak, kim satıyormuş 15-20 tl ye 977 palini bilmiyorum ama elimde 4 takım sıfır beyaz v977 pal var, hepsini 60 liradan vereyim öyleyse Biz genelde karbonfiber 450 pallerini 15-20 den satıyoruz/alıyoruz.
Rasim ustam başladığımda çok yardımcı oldun yine çok teşekkür ederim buradan da. Yalnız beni bazı konularda yanlış anlamışsın.
911 Türkiye piyasasında şu an 89 TL ye satılan bir ürün arkadaşa öğrenene ve kumandaya alışana kadar iyi bir tercih olabilir demek istemiştim 200 TL ve üstü para harcamaması için.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Pallerin 15-20 TL ya satıldığı derken de Türkiye piyasasından bahsetmiştim.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol