Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bendeki proje
bitmek üzere esc lere yer arıyorum
proje sürekli değişiyor
960 hexa -15 prop - 320kv - 6s 10ah frame kendi imalatımız (al)
bana prop larım küçük gibi geldi onun için sordum 17 veya 18 e geçebilirim
Fpv sisteminide hazirladim bu firsatla...
Aklima takilan bir soru var multi uzerinde merkezi karttan beslenen 2 adet 12v bec olmasi enerji tuketimini arttirirmi, olumsuz etkisi olurmu?
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Semih bey oncelikle tsk ederim Allah kabul etsin insallah...
Valla ben bu kadar kolay kalkis yapacagini sanmiyordum, hic zorlanmadi gibi, ama ucus suresi rodajdan sonrada ne kadar beni tatmin eder bilemiycem. 15 lik prop.Geldiginde daha net konusacagim. Yarin tekrar lipo rodaji icin hover a devam etmeyi dusunuyorum.
selçuk bey
sisteminiz fpv niz
gerçekten harika
iyi çekimlerde kullanmanız dileğiyle
soru bana ise bağlanılan alete bağlı olarak pilden çekilen enerji dışında hiçbir zararı olmaz
selçuk bey
sisteminiz fpv niz
gerçekten harika
iyi çekimlerde kullanmanız dileğiyle
soru bana ise bağlanılan alete bağlı olarak pilden çekilen enerji dışında hiçbir zararı olmaz
Cok tesekkur ederkm Semih bey, ilginiz icin. Bir cok sorum cevapsiz kaliyor maalesef ama napalim :/
Su bakimdan soruyorum cunku 12 v regulator birsey bagli degilkende isiniyor, bunun sebebi ise tabiki 22.2 gelen volt degerini 12v ye dusuruyor, yani burada bir harcama ve tuketim mevcutmudur, yoksa dediginiz gibi gimbal ve fpv vericinin cektigi kaadarmidir tuketim...?
Bu arada her ikisi icin ayri ayri bec kullaniyorum...
selçuk bey
o zaman yarın daha iyi konuşabilliriz
13 ila 15 farkını aşağı yukarı anlamış olursunuz
bizim dron da
Tarot benzeri kanatları kapanıyor + proplar sökülüyor motor aldığım firma hediye olarak gönderdi 1 parçasını motora monte ediyorsunuz diğer parça prop a uçuştan önce propları takıyorsunuz 4 metrik diş var üzerinde
----------------------
selçuk bey
pdb boarddan bahsediyorsanız oradaki transistör 1 amperliktir normalde bile ısınır
ben onun yerine
5 amperlik 25 to 12 v adaptör aldım
sakın jk boarddaki 12 v adaptörü kullanmayın
birde boardın üstündeki ledlerede 20 volt veriyor
onları bir ölçermisiniz
selçuk bey normal şartlarda
bağlanılan cihazın çektiği amper kadar çeker
ama sizin kullandığınız jk pdb board da kullanılan transistör
normal şartlarda arkasına kalın bir soğutucu takılırsa ancak maximum 1 amper lik bir cihaz ile kullanabilirsiniz
ona güvenerek hiç birşey bağlamayın