TANIŞMA VE ARAYIŞ
Merhabalar:
sevgili arkadaşlarım,
sizlere candan katılıyorum. Bizim çok akıllı davranıp tüm izinlerin ve tüm sigortaların vede en önemililerinden birisi olan maddi kısmının bir sponsora yüklenmesini düşündüm . Burada konu bir reklam filminden çıktı cep telefon reklamlarında heryerden çekiyor diye reklam yapanlar buyursun iste ispat4g görüntülü konuşma ve kontrollar bizden diye destek versinler. Ayrıca tai den de destek isteriz vede hava kuvvetlerinden uçuşa musait meskun mahal dışı rotaların ve irtifaların detayı talep edilir olur biter .
Bizlerin şu aşamada bölgesel olarak noktaları belirliyip. Bu bölgelerde kendi guruplarımızı kurmak . Bu zaten var her şehirde buluşulup gün düzenliyoruz zaten etkinlikler hemen her hafta var.
sadece ileriye dönük bir fikir
Şimdi dikkat ilk etapta ankara istanbul arası uçsak 500 km olsa hayali olarak bu satırları yazarken (işkembeden atıyorum argo tabirle) düşünerek anlık yazıyorum
20 merkez olsa arada 25 km eder . VE kontrolu yarı yolda alıp ileri yarı yolda devretsek 12.5 km geriden alıp uçurulacak getirip yere indirilecek ikmal yapıp +12.5 km ileri uçurulacak . Bizlerin hafta sonları gittiğimiz pistlerde şöyle bir düşünün tahmini nekadar uzağa uçuruyoruz + mesafe aşırı değil bence .
Bu fikirleri neden öne sürdüğüme gelince
Sevgili arkadaşlarım şu anda hepimiz basit minik uğraşlar içindeyiz haftasonu ne yaparız nasıl hoşca vakit geçiririz diye aynen leyleğin ömrü lak lakla geçermiş derlerya işte öyle
sizlerden tek isteğim bir nette araştırın ruthan kelimesini karşınıza birçok ilke imza atmış birisi çıkacak ilk arada konmadan dünya çevresi turu ilk uzaya sivil çıkış ve daha birçok ......
Birde 1930 lu yıllarda türkiyede inönüdeki planör sayısı uçan genç sayısı ve dönemin maddi ve teknik olanakları peki bu günün türkiyesinde maddi olanak ve teknoloji ve sonuç şu an kaç planörümüz var aktif uçan ve kaç kişi .... ayıp ki ne ayıp.
Havacılık ruhu olan idealist tüm arkadaşlarım amerikada evinin garajında homebuild model uçak yapıp içine girip uçan kişi sayısına baknız bu conilerden hiç bir eksiğimiz yok fazlamız var . Unutmayınız , bizlere uygarlık diyen dış ülkeler başta tuvalet ihtiyaçlarını pencereden dışarı atanlar bizden kaç sene sonra ATATÜRK ün kadın haklarını aldılar
Hepinizi güzel fikirlerle bekliyorum .Hemen bugün bu akşam cevaplar iletiler bekliyorum böyle güzel bir siteye sahipken bizler anlık birbirimizden haberdar olabiliyoruz ve fikir lerimizi iletebiliyoruz ne güzel