KatılıyorumSelamlar Yıldıray
Evet geolinkten bahsediyordum. Motor susunca benim gibi birinin aklına auto rescue özelliğini pasif hale getirme tuşu gelene kadar, model çoktan yere inmiş olur heralde
Bende ilk çıktığı zamanlar çok araştırmıştım ve hatta almayı bile ciddi ciddi düşünmüştüm. Şimdi tekrardan şöyle bir baktım YouTubedeki videolara. Fakat eski videolar harici yeni video yok bu auto rescue ile alakalı. Eski videolarda çalıştığını net bir şekilde gösteriyorlar fakat heliciler tarafından çok tutulmuşa benzemiyor. Yada farklı etkenler olabilir. Her zaman doğru çalışmama veya yükseklik hassasiyeti ile alakalı. Yada bir ihtimal herşey sorunsuz çalışıyor olsa bile insanlar tercih etmemiş olabilir?
Düzenleme:
Açıkçası merak ettim. Bu konuyu araştırdım. İnsanlar alt sınırın doğru çalışmadığından şikayetçi. Kimisi alt sınırın hiç çalışmadığını hatta sistem açık halde ve 5m alt sınır ayarladığı halde iniş yapabildiğini söyleyenler var. Kimisi çalıştığını iddia ediyor ve videolar var. Fakat videolarda 20 metre havada uçuyor adamlar. Model 5 metreye falan gelince rescue devreye giriyor. Ve bunu yavaş bir şekilde yapıyorlar E bende ister istemez şunu merak ediyorum. Ne faydası var alt sınırın. Zaten o kadar yavaş inecekse model ben 5 metre değil 3 metredede rescue çekebilirim. Yani kesinlikle güvenilir bir halde değil şuan. Tabi normal rescue konusunda bir problem yok.
En iyisi rescuesiz bir ünite ile uçuş yapmak. Ben hem rescueli hem rescuesiz ünite ile uçuş yaptım. En zevkli olanı rescuesiz ünite ile yaptığım uçuşlar Çünkü ne yapıyorsan kendin yapıyorsun ve arkada seni koruyan birşey yok. Yani paracıkların her an buhar olacağı hissiyatı ile uçmak gibisi yok
Rescueli ünite olunca bir havaya giriyor insan. Her türlü hareketi deniyor. Uçmaktan zevk alamadan pil bitiyor Ve bu döngü böyle devam ediyor
Oto rescue için bir takım geliştirmelere ihtiyaç var bence de. Buna ek olarak sanki rescue,kırımdan kurtarsa da pilotajı bir miktar köreltiyor gibi