SIRADAKİ MODEL QAV250

Hüseyin EFECAN

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Heli
Merhaba arkadaşlar bu modeli gözüme kestirdim :) bunu gören duyan bilen varmı aramızda ;)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

SIRADAKİ MODEL QAV250

Delikopter' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar bu modeli gözüme kestirdim :) bunu gören duyan bilen varmı aramızda ;)

Elinde DJI gibi bir model varken, neden bu modeli de dusunmeye başladın o kismi anlayamadim Huseyin :rolleyes:

SIRADAKİ MODEL QAV250

Mehmet abi bunu yavaş yavaş toplıcam yani önce frame sonra elk. vs Djı ile çekim yaparım bununlada Action FPV :)

SIRADAKİ MODEL QAV250

Delikopter' Alıntı:
Mehmet abi bunu yavaş yavaş toplıcam yani önce frame sonra elk. vs Djı ile çekim yaparım bununlada Action FPV :)
Action FPV, simdi anladim :D

SIRADAKİ MODEL QAV250

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Elinde DJI gibi bir model varken, neden bu modeli de dusunmeye başladın o kismi anlayamadim Huseyin :rolleyes:
Bende aynı soruyu sormuştum kendi kendime. ;D Cevapta gelmiş. %p

SIRADAKİ MODEL QAV250

Havadan görüntüleme benim de ilgimi çok çekiyor. Zaten fotoğrafçılık ile uzun zamandır uğraşıyorum kendi çapımda. Açtığınız konuları da yakından takip ediyorum.

Bazen Mehmet Bey "bu modeli almamak için kendimi zor tutuyorum" der ya. İşte sizin konularınız da kanıma giriyor. Ama şu an böyle bir sistem düşünecek durumda da değilim. Yoksa ben kendimi tutamazdım.

SIRADAKİ MODEL QAV250

Bu model Ekşın FPV için çok ideal bir model, ufak ve hızlı olması beni cezbediyor :) DJI Phantom ile devam ederken yavaş yavaşta bunu toplamayı düşünüyorum ( parada yok :) neyle toplayacaksak artık :) )

SIRADAKİ MODEL QAV250

Hüseyin Selam,

Bende uzun zamandır bu aletlere hastayım. Uçuş karakteristiği çok hoşuma gidiyor özellikle. Hem çok hızlı, hemde dönüşleri filan uçak gibi, çok da hızlı uçuyor. Bende toplamayı düşünüyorum ama biraz zamanı var.

Bir yandan da şöyle düşünüyorum, acaba phantom bu şekilde uçamaz mı? Zannediyorum bu uçuş kontrol kartı ile alakalı?

SIRADAKİ MODEL QAV250

Phantomun bu kadar hızla uçacağını sanmıyorum zira bu model çok küçük dolayısı ile hafif ve motorları 2000 devir, tüm bu özellikler alete hız katıyor

SIRADAKİ MODEL QAV250

Delikopter' Alıntı:
Phantomun bu kadar hızla uçacağını sanmıyorum zira bu model çok küçük dolayısı ile hafif ve motorları 2000 devir, tüm bu özellikler alete hız katıyor
Unutmayın arkadaşlar hız felakettir :laugh:

SIRADAKİ MODEL QAV250

Abi fpv hic ilgimi cekmiyorken bu aksion fpv olayi ve bu paylastigin konu yuzunden kacgundur gece ruyalarima giriyor :)
Bana birsuru masraf yaptiracaksin :) modelde inanilmaz hosuma gitti. Qav 250 ile yatip kalkiyorum. Ustelik elimde fpv sistemide yok.
Ne oldu toplamaya basladin mi bari?

SIRADAKİ MODEL QAV250

irfan buzdağlı' Alıntı:
Abi fpv hic ilgimi cekmiyorken bu aksion fpv olayi ve bu paylastigin konu yuzunden kacgundur gece ruyalarima giriyor :)
Bana birsuru masraf yaptiracaksin :) modelde inanilmaz hosuma gitti. Qav 250 ile yatip kalkiyorum. Ustelik elimde fpv sistemide yok.
Ne oldu toplamaya basladin mi bari?

:lollol: alemsin ya, :D ben bütceyi fantoma yatırdım, bu modele biraz daha zaman var, sanırım yazın toplarım

SIRADAKİ MODEL QAV250

Hüseyin kardeşim şu konuyu açtığından beri rüyalarımın içeriği değişti. Bir süredir fpv olayına girmeyi düşünüyordum bende ama uçağa kamera takıp kilometrelerce dağ bayır üzerinde uçmakta çok ilginç gelmiyordu doğrusu. Bu iş için ayrılacak bütçeyi de hesapladığımda ne kadar mantıklı diye düşünmeden edemiyordum ama bu olay çok farklı. Akrobasi de sevdiğim bir dal zaten.

Geçenlerde RcPanoda gezinirken bir ilanla karşılaştım. Araştırdığımda da aşağıdaki görsel ve videolara rastladım. Yapan elemanlardan biri Muğla'dan biri de İzmir'denmiş. QAV250 ye alternatif olabilir. Maliyeti de bu modelden daha az olacak gibi görünüyor. Bilmiyorum sen ne düşünürsün. Bu arada reklam yaptığım düşünülmesin bu elemanlarla hiçbir şekilde tanışıklığım yok.

DAX 270

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

SIRADAKİ MODEL QAV250

2.video gercekten guzelmis Nesimi Bey %p

SIRADAKİ MODEL QAV250

Nesimi abi piyasada bir çok mini quad için frame mevcut, QAV250 bir çok kişi tarafından denenmiş ve sınıfı geçmiş bir model, çoğu modelci ahşap yada alüminyumdan kendi gövdesini yapıp uçuyor, benim bi lafım var ''Oda uçar buda uçar '' fakat action fpv nin mutlaka tadına bakmak lazım :saygilar: