Sinan Ay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
açıkca sölemek gerekire sümer yamaner gibi insanlar toplumun heryerinde var kesinlikle üst düzey bir yetki verilmemesi gerekli kişiler birinin eline çekiç verirsen herkesi çivi görür oyun oynamıyorum demişsiniz ama bence siz admincilik moderatörcülük oynuyorsunuz.
şuraya üye olup adım ahmet yazıp etliye sütlüye karışmadan da herşeyden faydalanabilirdim.
siz uzlaşmacı olmak zorundasınız. eğer tahammül edemiyorsanız o iş için yetkinliğiniz yok.

Son düzenleme:
açıkca sölemek gerekire sümer yamaner gibi insanlar toplumun heryerinde var kesinlikle üst düzey bir yetki verilmemesi gerekli kişiler birinin eline çekiç verirsen herkesi çivi görür oyun oynamıyorum demişsiniz ama bence siz admincilik moderatörcülük oynuyorsunuz.
şuraya üye olup adım ahmet yazıp etliye sütlüye karışmadan da herşeyden faydalanabilirdim.
Canım kardeşim, ben admincilik falan oynuyor olsaydım sen daha ilk mesajında bu forumdan gitmiştin. Ben sana abilik yapıyorum ama senin kafa yapın bunu anlamak için henüz yeterli olgunlukta değil. Kendini her şeyin uzmanı sanıyorsun ama... Neyse. Sana keyifli forumlar. Ben senden sıkıldım. Çok istiyorsan sana burada moderatörlük verelim sen oyna biraz da...

Abilik yapmak; zorundamıyım, zorundamısın, beğenmiyorsan git, oğlum bak git!

Sinan Bey siz bu forumu hiç tanımadığınız ve anlayamadığınız gibi aynı zamanda Sümer abiyi de tabi olarak tanımamaktasınız. Kendisi bizim tarafımızdan nerdeyse zorla moderatör yapılmış olup bu zamana kadar espiri yapmak haricinde bu yetkilerini hiç kullanmamış bir insandır. Tahmin ediyorum yönetim konsolunun nerede olduğunu bile bilmiyordur. :)

Saygı çerçevesinden ayrılmıyor olmanız sebebiyle bu zamana kadar hepimiz izledik. Ama artık genel kavramlardan bahsetmenin ötesine geçerek olayı şahsileştirmeye başladınız ve tadı kaçmaya başlıyor bu sohbetin. :embarras:

Herkes anlayacağını anladı ve herkes herkesi biliyor. Size hayatta başarılar diliyor ve konuyu kilitliyorum. :saygilar:

Son düzenleme:
Yahu ne konu kacmis be... Dun yoldaydim, aksam da uyudum. İki kelam da ben ederdim :)

Sonuc olarak tanisma konumuzun tam da istedigimiz filtrasyonu sagladigini gormus olmak beni sevindirdi. Bu arkadas ve kendi deyimiyle “bunun gibi milyonlar!” forumumuzu isgal edemiyorlar... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...