Sim Çalışmalarım - Ergün "Nightsinger" Gürer
Herkese teşekkürler
Abi dongle'lar daha gelmedi. Kutuların arasından eski sim kumandamı buldum.
Stickleri daha sert, elevatör de tam merkezlemiyor ama kullanıyorum işte.
Realflight'a kesinlikle şans vereceğim. Ama "daha iyi / gerçekçi / yeni" bir simülasyon olduğu için değil. Bana çeşit olması için. Phoenix'ten sıkılınca hoop realflight'a, sonra tekrar phoenix'e yapabilmek için.
Bence, simülatör programı "çok kötü" olmadığı sürece problem yok. Hepsinde aynı süre geçirildiğinde gerçek pilotajda aynı aşama kaydediliyor.
Farklı bir deyişle, simülatörün kalitesi simülatörün kullanım zevki ve bunun üzerinden çalışma süresine etki ediyor (uzatıyor) olabilir, ancak eşit süre çalışıldığında bence simülatörlerin arasında "fayda" açısından fark yok.
Herkese teşekkürler
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Gercek hayattaki ilk piro Tic toc da bence gayet basariliydi Ergun ki sim de daha da guzel cikmis
Ozellikle dusuk kuyruk hizli pirolarin gercekten tam seyirlik, sticklerine saglik
Bu arada siparis edilen dongle gelmis anlasilan ama son terslik sonrasi Real Flight bir sans daha vermeyeceksin gibi gozukuyor :-\
Abi dongle'lar daha gelmedi. Kutuların arasından eski sim kumandamı buldum.
Stickleri daha sert, elevatör de tam merkezlemiyor ama kullanıyorum işte.
Realflight'a kesinlikle şans vereceğim. Ama "daha iyi / gerçekçi / yeni" bir simülasyon olduğu için değil. Bana çeşit olması için. Phoenix'ten sıkılınca hoop realflight'a, sonra tekrar phoenix'e yapabilmek için.
Bence, simülatör programı "çok kötü" olmadığı sürece problem yok. Hepsinde aynı süre geçirildiğinde gerçek pilotajda aynı aşama kaydediliyor.
Farklı bir deyişle, simülatörün kalitesi simülatörün kullanım zevki ve bunun üzerinden çalışma süresine etki ediyor (uzatıyor) olabilir, ancak eşit süre çalışıldığında bence simülatörlerin arasında "fayda" açısından fark yok.