Nitrocu arkadaşlar bu ara yoğunluktan foruma pek uğramıyorlar @fatih cebir
Bakalım müsait olunca başka bne tavsiyede bulunacaklar , @emreyolcu , @Emre Kaman , @Türker Akgün ve @Doğukan Ocak
Valla bu listede nitro tecrübesi en az olan kişi benim ama ilk ben bi taş atayım kuyuya
Tictoc'da modelin biraz bayılması gayet normal. Ama birazcık... Esasen tictoc'un en keyifli olduğu model nitro modeldir denilir, çünkü heliyi harekete bir kere oturttuktan sonra yakıt bitene kadar aynı performansla harekete devam edilebilir, elektriklideki gibi pili öldürmez. İğne ayarı açısından, sadece yüksek iğne değil, orta iğne de uygun ayarlanmış olması gerekiyor bu hareket için.
Governor kullanılırken sol stiğin konumu karbüratörün konumu anlamına gelmez. Dolayısıyla governor ile iğne ayarı yapılmaz. Aynı zamanda yüksek iğne sadece yüksek devirleri, orta iğne de sadece orta devirleri
etkilemez Her üç iğne de birbirini etkiler, ancak yüksek iğnenin diğer iki iğneye etkisi, daha fazladır. Bir başka deyişle, yüksekten alçağa doğru iğneler birbirini daha fazla etkiler, alçaktan yükseğe doğru daha az etkiler.
Nitroda iğne ayarı işi bir kuyu, her deli de kafasına göre bir taş atar
Benim açımdan iki türlü iğne ayarı vardır, birincisi fabrika önerilerine göre ayarlayıp, onların etrafına 1-2 tık gezinmek, ikincisi ise herhangi bir buluşmada @Doğukan Ocak ve
@emreyolcu ikilisini denk getirip modeli kendilerine teslim etmek