Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fatih ne anlatmak istedigini anlamadim, ama iki yillik bir konuyu hortlatmaya degecek kadar onemli bir katki saglamadigi ortada.
Neyse, foruma ilk girdiginde sana bir mesaj geldi. Onu bir oku. Dikkatlice oku. Bizim forum boyle damdan duser gibi yorumlari, selamsiz sabahsiz girisleri sevmez.
Öyle olunca da insan neden 570, oldu olacak black thunder 650 alalım diyor... Sonuçta tam bir 700 olmadığı için 4000/6000W civarı motorlar yetiyor. 120A güvenilir bir hv esc de iş görür. 1258 1290 servolar yeter... Gayet güzel uçulur yani...
Arkadaştan 600 pal bulunur da, lynx stretch kit de bedava değil sonuçta, o yüzden ben olsam 570 devam ederim.
Aslında en baştaki hesap direk takıp geçmekti, ama malesef 3cm fark ana pali tam kuyruk palleri nin üzerine denk getiriyor, yani ilk tic tock ta selamun aleyküm [emoji1]
Sonra google da biraz aratınca, dönüşüm kiti olduğunu gördüm, Rasim abinin dediği gibi 12 setup la biraz şımarıklık yapsak 620 mm palle ne tatlı olur dedim içimden,