SAB Goblin 570 Kit Unboxing - Kutu Açma / Urün Inceleme
Yaklaşık 3-4 haftadır fırsat buldukca Helifreak'deki Goblin 570 konularını ve özellikle seçilen konfigurasyonları takip ediyorum. İçlerinde Bert Kemmerer bulunduğu yaklaşık 20 kişi kendi konfigurasyonlarını paylaşmışlar ve aralarından hiç 12s,6s ve belki 1 tane 14s harici başka bir konfigurasyon görmedim.
Acaba sen 8s tercih ederken önemli bir dezavantaj olacak bir noktayı mı gözden kaçırıyorsun diye düşünmüyor değilim. ???
Deniz gerçi baştan belirtmiş "Extrem" setup diye ama henüz bu konularda yeni kafa patlatan birisi olarak neden 12S yerine 8S seçtiğini anlamadım doğrusu. Senin mantıkla gidersek en avantajlı olan 12s olmuyor muDenizSERT' Alıntı:İyice gaza gelince nasıl bir extrem setup yaparım dedim oturdum bu çıktı
.......
Şimdi burda model 6s yada 8s yapılabiliyor ama ben olsam 8s yapardım.
Yaklaşık 3-4 haftadır fırsat buldukca Helifreak'deki Goblin 570 konularını ve özellikle seçilen konfigurasyonları takip ediyorum. İçlerinde Bert Kemmerer bulunduğu yaklaşık 20 kişi kendi konfigurasyonlarını paylaşmışlar ve aralarından hiç 12s,6s ve belki 1 tane 14s harici başka bir konfigurasyon görmedim.
Acaba sen 8s tercih ederken önemli bir dezavantaj olacak bir noktayı mı gözden kaçırıyorsun diye düşünmüyor değilim. ???