Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,035 Tepkime puanı 43,870 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 17 Ocak 2022 #586 cemal erdogan' Alıntı: Üstadım Ben de yeni başlamayı planlıyorum. Linkleri gönderebilir misiniz bana da? Genişletmek için tıkla ... Özelden gönderilmiştir.
cemal erdogan' Alıntı: Üstadım Ben de yeni başlamayı planlıyorum. Linkleri gönderebilir misiniz bana da? Genişletmek için tıkla ... Özelden gönderilmiştir.
S Selim Aydın Yeni Uye Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 2 Tepkime puanı 1 Yaş 24 Konum Isparta İlgi Alanı Uçak 18 Ocak 2022 #587 Merhabalar, linkleri bana da gönderebilir misiniz? Teşekkürler
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,035 Tepkime puanı 43,870 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 19 Ocak 2022 #588 Selim Aydın' Alıntı: Merhabalar, linkleri bana da gönderebilir misiniz? Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Özelden gönderilmiştir.
Selim Aydın' Alıntı: Merhabalar, linkleri bana da gönderebilir misiniz? Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Özelden gönderilmiştir.
M menaf horu Yeni Uye Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Yaş 38 Konum izmir İlgi Alanı Uçak 26 Ocak 2022 #589 merhaba indirme linki alabilir miyim? teşekkürler
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,035 Tepkime puanı 43,870 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 26 Ocak 2022 #590 menaf horu' Alıntı: merhaba indirme linki alabilir miyim? teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Linkleri bir an önce almak için 10 dakika içinde 3 farklı konuya aynı mesaj yazmanız işe yaradı mı peki ?
menaf horu' Alıntı: merhaba indirme linki alabilir miyim? teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Linkleri bir an önce almak için 10 dakika içinde 3 farklı konuya aynı mesaj yazmanız işe yaradı mı peki ?
M menaf horu Yeni Uye Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Yaş 38 Konum izmir İlgi Alanı Uçak 27 Ocak 2022 #591 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Linkleri bir an önce almak için 10 dakika içinde 3 farklı konuya aynı mesaj yazmanız işe yaradı mı peki ? Genişletmek için tıkla ... ben 3 konuya mesaj attığımın farkında değildim. hatta ilk aşamada yazıyorum neden yazdığım gitmiyor diye düşünmüştüm. kasıtlı bir şey değildi özür dilerim. siz de hemen hükme varıp beni terslemişsiniz. Noldu işe yaradı mı peki mutlu oldunuz mu?
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Linkleri bir an önce almak için 10 dakika içinde 3 farklı konuya aynı mesaj yazmanız işe yaradı mı peki ? Genişletmek için tıkla ... ben 3 konuya mesaj attığımın farkında değildim. hatta ilk aşamada yazıyorum neden yazdığım gitmiyor diye düşünmüştüm. kasıtlı bir şey değildi özür dilerim. siz de hemen hükme varıp beni terslemişsiniz. Noldu işe yaradı mı peki mutlu oldunuz mu?
Halit Südan Yeni Uye Katılım 23 Tem 2020 Mesajlar 32 Tepkime puanı 50 Yaş 29 Konum Manisa Şehzadeler İlgi Alanı Multikopter 29 Ocak 2022 #592 Merhabalar Mehmet bey, linkleri bana da atabilir misiniz lütfen? Teşekkür ederim.
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,035 Tepkime puanı 43,870 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 31 Ocak 2022 #593 Halit Südan' Alıntı: Merhabalar Mehmet bey, linkleri bana da atabilir misiniz lütfen? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Özelden gönderilmiştir.
Halit Südan' Alıntı: Merhabalar Mehmet bey, linkleri bana da atabilir misiniz lütfen? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Özelden gönderilmiştir.
H Haşim Karaşan Yeni Uye Katılım 7 Ara 2021 Mesajlar 2 Tepkime puanı 3 Yaş 28 Konum Van İlgi Alanı Hepsi 17 Şub 2022 #594 Selamlar. Real flight ve phoenix linklerini rica etsem atabilir misiniz? Kumanda flysky fs-i6x TEŞEKÜRLER
Selamlar. Real flight ve phoenix linklerini rica etsem atabilir misiniz? Kumanda flysky fs-i6x TEŞEKÜRLER
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,035 Tepkime puanı 43,870 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 18 Şub 2022 #595 Haşim Karaşan' Alıntı: Selamlar. Real flight ve phoenix linklerini rica etsem atabilir misiniz? Kumanda flysky fs-i6x TEŞEKÜRLER Genişletmek için tıkla ... Özelden cevap verilmiştir. Tepkiler: Haşim Karaşan
Haşim Karaşan' Alıntı: Selamlar. Real flight ve phoenix linklerini rica etsem atabilir misiniz? Kumanda flysky fs-i6x TEŞEKÜRLER Genişletmek için tıkla ... Özelden cevap verilmiştir.
Y yusuf ali dalkılınç Yeni Uye Katılım 26 Şub 2022 Mesajlar 14 Tepkime puanı 5 Yaş 25 Konum samsun İlgi Alanı Uçak 6 Mar 2022 #596 Real flight ve phoenix linklerini rica etsem atabilir misiniz? TEŞEKÜRLER
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,035 Tepkime puanı 43,870 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 6 Mar 2022 #597 yusuf ali dalkılınç' Alıntı: Real flight ve phoenix linklerini rica etsem atabilir misiniz? TEŞEKÜRLER Genişletmek için tıkla ... Özelden gönderilmiştir.
yusuf ali dalkılınç' Alıntı: Real flight ve phoenix linklerini rica etsem atabilir misiniz? TEŞEKÜRLER Genişletmek için tıkla ... Özelden gönderilmiştir.
C Cihan çelebi Yeni Uye Katılım 21 Kas 2021 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Yaş 28 Konum Kayseri İlgi Alanı Uçak 12 Mar 2022 #598 Merhabalar linkleri bende rica edebilirmiyim birde, phoenixi kurdum flysky fs-i6x kumandamı mikrofon girişi ile bağladım programa nasıl tanıtabilirim? AeroflyRc 7 için SmartProPlus kullanıyorum sorun olmuyor onda.
Merhabalar linkleri bende rica edebilirmiyim birde, phoenixi kurdum flysky fs-i6x kumandamı mikrofon girişi ile bağladım programa nasıl tanıtabilirim? AeroflyRc 7 için SmartProPlus kullanıyorum sorun olmuyor onda.
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,035 Tepkime puanı 43,870 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 13 Mar 2022 #599 Cihan çelebi' Alıntı: Merhabalar linkleri bende rica edebilirmiyim birde, phoenixi kurdum flysky fs-i6x kumandamı mikrofon girişi ile bağladım programa nasıl tanıtabilirim? AeroflyRc 7 için SmartProPlus kullanıyorum sorun olmuyor onda. Genişletmek için tıkla ... Linkler özelden gönderilmiştir.
Cihan çelebi' Alıntı: Merhabalar linkleri bende rica edebilirmiyim birde, phoenixi kurdum flysky fs-i6x kumandamı mikrofon girişi ile bağladım programa nasıl tanıtabilirim? AeroflyRc 7 için SmartProPlus kullanıyorum sorun olmuyor onda. Genişletmek için tıkla ... Linkler özelden gönderilmiştir.
T tutku martlı Yeni Uye Katılım 25 Mar 2022 Mesajlar 2 Tepkime puanı 2 Yaş 27 Konum Ankara İlgi Alanı Heli 25 Mar 2022 #600 Merhaba phoenix linklerini bana da atabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.