Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Mehmet Kucuksari merhabalar hocam herkese tek tek link atmak büyük sabır ve emek işi sizi tebrik ediyorum müsait olunca realflight ve phoenix linklerini banada atmanız mümkünmüdür acaba f22 için biraz egitim yapmak istiyorum teşekkürler şimdiden
@Mehmet Kucuksari merhabalar hocam herkese tek tek link atmak büyük sabır ve emek işi sizi tebrik ediyorum müsait olunca realflight ve phoenix linklerini banada atmanız mümkünmüdür acaba f22 için biraz egitim yapmak istiyorum teşekkürler şimdiden
Gerçek RC kumanda ile simülatör kullanmak için dongle adını verdiğimiz cihaz almamız gerekiyor. Bence en risksiz yol bu. Detaylar için :
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Pek tavsiye etmediğim ve bazı kumandalar için çalışan 2. Yöntem ise ses çıkışından kendi sim kumandanızı yapmak. Ama bence biraz riskli. Dikkatli yapmazsanız sorun yaşayabilirsiniz. Karar sizin.