Merhaba
Dün mamak pistin de küçük bir etkinliğimiz vardı. Malum bu aralar etkinliklere katılamıyorum. Ama bu kez Mamak ilklere ev sahipliği yaptı. Öncelikle, Anneyi evde bırakıp Oğlumla ilk kez piste gittim. Bu benim için çok önemliydi. Doğduğu günden bu yana bunun hayalini kuruyordum.
Modelcilik yavaş yavaş kanına işlemeye başladı.
Diğer ilklerden birisi de ilk kez Mamak model uçak pistinde jetler havalandı. Çok güzel bir atmosferdi.
Tabi bunla kalmadı. Sahada RcKolik formalı birini görünce hemen yanına gittim.
@Mehmet ÖZER miş.
Ankara'da olmamıza rağmen ilk kez karşılaştık. Çok da iyi oldu. Sanki yıllardır birbirimizi tanıyormuş gibiydik. RcKolik in bize en büyük katkısı da bu olsa gerek.
Sağ olsunlar, eşi ile birlikte benim oğlana bakıcılık bile yaptılar.
İnşallah bundan sonra sık sık görüşeceğiz.
Tabi
@Resul nacar ı unutmamak lazım. O da bizimleydi. Ama onunla resim çekmeyi akıl edemedik.
@Yasin_Yanık 'la da bir türlü görüşemedik. O da bizimle pistteymiş. Hatta bir karede farkında olmadan kendisini de çekmişim.
uzun lafın kısası gerçekten çok güzel bir gündü. Emeği geçen herkese buradan tekrar çoook teşekkür ederim. Pazar gününden kalan güzel anılarımızı aşağıya bırakıyorum. (
@Mehmet ÖZER bende olanlar bu kadar. Senin çektiklerini de aşağıya ilave edersen sevinirim.
)
Keyifli forumlar.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol