Burak Ağcayazı
Çalışkan Uye
hava disinda cok guzel bir gundu , ilk kez nitro yakitli bir ucagim oldu 6 aydir cesaret edip ucuramadim dune kadar , dun aksama kadar bekledim ucurup ucurmqma arqsinda kararsiz kaldim cesaretimi toplayip arkadaslarin yardimiyla bismillah dedik ucurduk cok heycanlandim parmaklarim titredi inis icin kendimde o cesareti bulamadim 10dk havada indirmek icin cesaretimi toplamaya calissamda parmaklarimin titremesinden kumandayi hocama verdim oda kontrollere pek alisik olmadigindan iniste kucuk bir kaza yasadik pervane disinda hasarimiz olmadi cok sukur .
oldukca ruzgarli bir gundu ilerleyen saatlerde hava kapkara oldu ve ankarayi denize cevirdi .
selcuk kardesim son ucusta ruzgarin azizligine ugradi bizi teget gecen ucak cok sukur kimseye zarar vermedi , guzel bir gun oldu katilan tesekkur ederim
oldukca ruzgarli bir gundu ilerleyen saatlerde hava kapkara oldu ve ankarayi denize cevirdi .
selcuk kardesim son ucusta ruzgarin azizligine ugradi bizi teget gecen ucak cok sukur kimseye zarar vermedi , guzel bir gun oldu katilan tesekkur ederim