Halit Südan
Yeni Uye
- İlgi Alanı
- Multikopter
920kv motor ve 3S 1350 mAh batarya kullanırsanız kalkacaktır arkadaşım. Yalpa yapması yapısal bir hatadan da kaynaklabilir pilotajdan da. Eğer düşük hızlarda havalanmasını istiyorsan kaldırma katsayısını artırman gerekir dolayısıyla airfoili ( google a low speed airfoil yaz çıkar) değiştirmeni öneririm. Kaldırma katsayısını artırırsan kolayca havalanır ama seyir hızı düşük olur senin için problem olacağını sanmıyorum. Ayrıca forumda sadece egosunu tatmin etmek için kaba konuşan arkadaşlara aldırmamanı öneririm zira böyle arkadaşlar gerçek hayatta elde edemedikleri itibarı kaba dille burada elde etmeye çalışıyorlar. İyi uçuşlar dilerim.Merhaba arkadaşlar ve saygı değer büyüklerim yaklaşık 2 haftadır adım adım youtube üzerinden izlediğim bir RC Uçak projesine başlamıştım. Her şey güzel tam ölçüde olmasa bile benzeri yapmaya çalıştım fakat uçuş testine gidince uçağın sürekli sola kaydığını ve kalkış yapamadığını izledim. Kullandığım malzemeler 7.4V 2800mAh 35C 2s Lipo pil, Tower pro SG90 RC servo motor 4 adet, 2212 2200kV Fırçasız motor ve 6035 prop, 40A ESC ve FlySKY İ6 6 kanal 2.4 Ghz uzaktan kumanda. Uçak kalkacak gibi oluyor fakat kalkmıyor terazi yaptık denğesini sağladık yok bana mısın demiyor. Burada yüklediğim dosyada uçağın videosu var 4 5 kez deneme ardından kalkmayınca sinir olduğum için son anlarda biraz tepki gösterdim