İki kobra da canavar gibi maşallah, mini titan gibi bir model bir daha üretilmez ama hala sesi bile bi başka huzur veriyor
Çakma kobra pil bitiş sinyalinden sonra azcık acele iniş yapmış ama sanırım artık gerçek fusiye geçileceği için veda edilmiş gibi bir düşüncem oldu
Harikasın üstad
Teşekkürler abi
Mini titan bir başka gerçekten, benim için ilk helikopter ve ilk süper kobra olması açısından da ayrı bir yeri var
Ama uçuşta bir "cyclic" salınım farkettim, videoda pek belli olmuyor ama belki deneyimli gözler yakalıyordur. Gidermek için ne yapmak gerekir acaba?
Çakma kobra emeklilik heyecanıyla öyle aceleyle geldi inişe, "yetti gayrı bu adamın elinde çektiklerim" der gibiydi
Mini Süper kobraya tekrar aramıza hoşgeldin diyoruz
500 de en kısa sürede Karaşahin olarak aramızda yeniden görmeyi bekliyoruz
İlk uygun vakitte çakma kobra kabuğu sökülüp (malesef söküm daha çok parçalama şeklinde olmak zorunda
) mekanikler komplebir bakım/kontrolden geçirilecek. 4 palli ana ve kuyruk rotor parçaları elime ulaşınca da montaj yapılıp gövdeye oturtulacak.. Aslında gövdeye yeni bir boyama yapmak niyetim var, ama şimdilik erteliyip olduğu gibi uçuracağım sanırım. Boyama şeması olarak da ya bizim Jandarmanın cafcaflı renk şeması
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
ya da üçüncü memleketim olan
San Diego itfaiyesinin helikopteri.. İtfaiye helikopterini seçersem altındaki su tankını da yapıp yaz sıcaklarında üzerimize su serpmek suretiyle serinlememize yardım da ederim diye düşünüyorum aslında
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ben anlamadım olayı. Yani şimdi beş kilometrelik pistte iki tane el vantilatörü mü uçurdun da buna "uçuş günü" diyorsun???
Hava hala sıcak dedim ya abim yazımın başında