Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu gün forum sessiz. Sabırsızlıkla günün videolarını beklerken bu gün ben de uçayım dedim.
Artık spiriti kıvama soktuğumu düşünüyordum ve birkaç gün içinde denemediğim bir çok hareketi korkusuzca denedim. Bu gün gösteri uçuşu yapayım dedim ve yalnız başıma aldım modeli ve mobius kamerayı alana gittim. Kamerayı çalışrırdım ama maalesef videolara bakmak için hafıza kartını çıkarmak istediğimde kartın yerinde olmadığını gördüm. Bu nedenle uçuş videomu kaydedemedim. Bu nedenle özür diliyorum.
Bu hafta benim uğursuz haftam. cuma günü ilçeye giderken arabanın camıma gelen koca taş camı kırdı. Servosu aniden çalışmaz hale gelen 130x imi tamir edeyim derken bu kez anakart bozuldu. Ve bu günkü uçuşta Raptor G4 havada aniden kuyruk kaçırdı. Hemen holdu çektim ve en az hasarla indim. İndikten sonraki videoyu yüklüyorum.
Cahit çok geçmiş olsun. Yeni gördüm bende. Niye kuyruk kaçırdı.Çözebildin mi ?ayarsal bir problem olabilir.
Şunu da söylim senin boom a ana pal çarpmış bence .pali iyi kontrol et bence. O boom da sakat olabilir uçuşlarda.
Teşekkürler Mesut. Ayarlarla ilgili değil. Bildiğin kuyruk Dunkanınki gibi döndü. Hemen holdu çektim. Henüz bakmadım ama videoda da gördüğün gibi kuyruk pali dönmüyor ana pili çevirince. Kuyrukta sorun olmaz da palin çarpmış olabileceği aklıma gelmedi doğrusu. Detaylı bakımca paylaşırım.
Geçmiş olsun Cahit, neyse fazla bir hasar olmamış. Aklıma şu geliyor boom yerinden biraz geriye doğru çıktıysa içindeki şaft kavramıyor olabilir yada şaft kırılmış olabilir.
Geçmiş olsun... Boomdaki vuruk kısma bakılırsa bana da Mesut'un dediği gibi boom strike var gibi göründü. Açılı, boyuna bir ezilme var çünkü. İçerde de torque tube burularak kırılmış gibi. Gövdede dişliler dönerken kuyruk dönmüyorsa içerden bir yerden gitmiş belli ki...
Teşekkürler arkadaşlar. Şunu söyliyeyim ki bu gün model pert olabilirdi. İnanın nasıl bir refleks ile holdu çektim bilemiyorum.
Aslında kırımsız indirecektim ki kuyruk kaçınca arabayı parkettiğim yerin arkasına doğru gitti. heliyi indirdiğim noktada heliyi göremez oldum. Araba aramıza girdi. Pallerde de enerji kalmamıştı neredeyse. heli tam inişte yan yattı. Paller çok yavaştı. pallere şimdi baktım sorun yok. Sağlamlar.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Cahit abi bununla gecmis olsun
ayarlarla ilgili bir sıkıntı yoksa benim aklima gelen tork tup icindeki saft havadayken kirildi da kuyruk bosa dustu ondan mi kacirdi diyede düşünmüyor degilim ???