Hakan bey üyeliğim yeni sayılır, siz kadar eski değilim. Türkçe konusunda ben de dikkat ederim ve hoşuma da gider ama böyle ayıplı hareket gibi davranılması üzücü oluyor. Sonuçta yeni üyelerden sayılırım ve direkt olarak yargılanmak zoruna gidiyor insanın.
Murat bey , belki şu an kendi açınızdan haklı gibi yorum yapabilirsiniz fakat , dikkat ederseniz adminimiz size standart bir uyarı yapıp sonuna saygı emojisi koymuş.
Admin olduğunuzu varsayarak empati kurun lütfen ve herkes kendi keyfine bakarken , forumun huzur ve istikrarı için , her gelen yeni üyenin en azından on'da birine bu uyarıyı yapmak zorunda olduğunuzu da düşünün.
Lütfen , sizi gayet iyi anlıyoruz , belki tahminimizden öte iyi ve güzel bir insansınız, bu standart uyarıyı ,ayıp işlemiş birisi gibi hissetmek olarak yorumlamayın , mesela şöyle de diyebilirsiniz, kusura bakmayın sayın admin , bu şekilde algılanmak istemedim , ki öyle de değilim, bundan sonra güzel Türkçe'mize ve forum kurallarına gereken özeni göstermeye çabalayacağım.
Bitti....Hepsi bu , yoksa sizi alaya alan ve aşağılayan üslup yok ortada zaten...
Hergün , artık kaybolan değerlerimizle birlikte , kural tanımayan, kendini ifade etmek yerine ,saldıran, güzel Türkçe kullanmak yerine , yozlaşmış bir dil gibi ifadeler kullanıp , ortalığı tozu dumana katıp ,bir daha uğramayan o kadar çok üye geldi geçti ki buradan, siz de bu oto kontrol sistemimize anlayış gösterin rica ediyorum