Arkadaşlar özellikle 9 in 1 kullananlar için söylüyorum, RF G7-8-9 falan kullanmayın dongel da. RF 'ı dongel ile kullananlar zaten kendi arayüzü ile yüklüyorlar genellikle. RF modunda dongle bağlandığında özel bir arayüz olarak görünüyor. Dongle ı aerofly kısmına alın. Sonrasında ilk olarak mutlaka radyo eksenlerini pc de Denetim Masası/Aygıtlar ve Yazıcılar kısmından Oyun Kumandası üzerinde sağ tıklayıp Oyun Kumandası Ayarlarını seçip Özelliklere tıklayın ve Ayarla seçeneği ile radyodaki tüm eksenleri kalibre edin. BU kalibrasyonu RF modunda sadece simswitch aktif değilken yapabiliyoruz sanırım. Ama o zaman eksenlerden birini switch olarak görüyor ve o kısımda kalibrasyon yaparken diğer aşamaları atlayıp kalibrasyonu tamamlamadan menüden çıkmaya neden oluyor. RF modunu sadece RF için, Phoenixi Phoenix için kullanın. Ama diğerleri için aerofly modunu kullanın. Aerofly modunda bırakın RC simi yarış oyunlarında bile radyonuz eksen olarak görünür
. Erhan hocam sizin problem büyük ihtimalle bu kalibrasyon ile alakalı. Eğer bu kalibrasyonu yaptıysanız ve aynı durum hala söz konusu ise o zaman Radyoda ki Pitch curve ve Throttle curve değerlerini kontrol edin.
Özellikle Next ve 9 in 1 dongle için Wireless bağlantı, kablolu bağlantı, kalibrasyon, NextRc switch ve buton atama gibi konuyla ilgili bir videom hazırda bekliyor. Net olmadığı için bir türlü yükleyemedim. Gerçi Mehmet abi de aynı konuyu RF 7 için hazırlayacaktı