Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mordo Bey selamlar. Hangi USB arayüzünü kullandığınızı sormuşlar. Kumandanızdaki Switclerin kumandanızdaki boştaki kanallarda çalıştığını kumandanızda ve similatörün kalibrasyon penceresindeki giriş önizleme kısmında görmeniz gerektiği falan söylenmiş.
Diğer konuda da söylediğim gibi switchlerinizin boşta kalan kanalları kontrol edip etmediğini kumandadan kontrol edin. Spektrumda monitör denen bir kısım var. Orada kanalları eyrı eyrı görebiliyoruz. Bunda da olmalı öyle bir şey.
Abi HK destekliyor 6 kanal olarak. Sadece kablolu kullanıp cihazı wire ve Aerofly moduna alman gerekiyor. Ben bu sekilde DX9 ile problemsiz kullanıyorum.
ŞU AN SÖYLE BİR SIKINTI VAR
GAZ KURVESİ 0 25 50 75 100 VE 2200 RPM E AYARLI PROĞRAMDAN.
GAZ KOLU ORTADA İKEN YERDE 2200 AMA MAX VE MİN NOKTALARINDA 1600 E DÜŞÜYOR . YERDE DE HAVADA.
Abi HK destekliyor 6 kanal olarak. Sadece kablolu kullanıp cihazı wire ve Aerofly moduna alman gerekiyor. Ben bu sekilde DX9 ile problemsiz kullanıyorum.
Mehmet abi ben kablosuz , realflight yapıp sorunsuz kullanıyorum.
Bende 2dakikada olsa next'ten vazgeçemeyenlerdenim zaten saniyeler içinde kapanıp açılıyor
Mehmet abi ben kablosuz , realflight yapıp sorunsuz kullanıyorum.
Bende 2dakikada olsa next'ten vazgeçemeyenlerdenim zaten saniyeler içinde kapanıp açılıyor