Piroflip Çalışmalarım - ROzturk
kemalcan' Alıntı:
Selamınaleyküm emre hocam. Kendi videomu kaydettim fakat youtube a yükleyemedim. .rec dosyası olduğu için you tube dan bulduğun rasgele bir video ile anlatmak istediğimi ifade edebilirim sanırım.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
piro flip hareketinin temeli budur sağdaki stick den ilk önce ileri yönlü bir hareket verilmesi gerekiyo fakat rasim sağa doğru bi hareket veriyo bu sebeple piro flip e giremiyo bunu anlatmak istedim.
ukalalık etmek istemedim rasim beni yanlış anlamış olabilir (cevap yazma lütfunda bulunmadı rasim) hatasını düzeltmesi açısından yazdım .
bu hobiye çoğunuzdan sonra başladım belki ama pilotajda geldiğim noktada iddaalıyım.
herkese kırımsız uçuşlar.
Kemalcan pilotajin iyidir-kotudur, inan beni hic ilgilendirmiyor. O kadar iyiyse ne mutlu sana, insallah bizim de olur.
Yukardaki nukteyi anlamis ve biraz savunmaya gecmissin anladigim kadariyla, ama yanlis anlamissin. Ben hicbir zaman soylenileni soyleyenin pilotajina gore degerlendirmem. Bunun fevkalade yanlis oldugu kanisindayim, zira forumlara pek takilmayan, pilotaji cok keyifle izlenen, ama modeli sehir efsanelerine takili kalmis olarak ucuran kac tane adam var. Modelcilik surekli gelisiyor ve degisiyor ve bu degisim sadece forumlardan takip edilebiliyor, dolayisiyla forum kulturu olmayan pilotlar ne kadar iyi ucarlarsa ucsunlar olmuyor, en azindan benim gozumde bu boyle. Ornegi cok, uzatmayalim.
Buradan yola cikarak, Yukardaki nukteye gelince, ordaki (en azindan benim kafamdaki) ana fikir suydu, "arkadas aylardir tek laf etmemissin dise dokunur, gelmissin videoyu begenmiyorsun". Yani sen yapamazsin demiyorum, dedigim gibi yapip yapmaman beni ilgilendirmiyor, forumda paylasim yapan sohbete muhabbete dahil olan biri olmadigin icin senin pilotaj seviyen benim icin anlamli degil.
Olayin kisa ozetini gecmek gerekirse, Ergun bir piroflip egitim serisi cekti, forumda bir piroflip akimi basladi ve bir piroflip takimi kuruldu. Takim uyeleri ise das gidi stabil piroflip yapabilenler degil, hedefi das gibi stabil piroflip yapmak olanlardan olusuyor. Yani Rasim'in videolari da gosteris icin degil, calismada aldigi yolu gostermek icin cekilen videolar.
Bu videolara kimse (das gibi stabil piroflip yapanlar da dahil) "olmamis" diyerek baslamiyor yorumunda.
Ozetlemek gerekirse, "sen kimsin ki piro yapiyorsun" DEGİL "sen nerden ciktin da boyle yorum yapiyorsun" demek istiyorum.
Umarim anlatabilmisimdir, herkesin pilotaji kendine, muhabbeti sohbeti hepimize lazim. Sen de ucuslarini cek, paylas, biraz ortama dahil ol, elbet soyleyecek iki laf buluruz videoda, eline saglik deriz. Kirimsiz ucuslar.