Dediğin gibi bu "Muscat Tayyere Fabirkası"nın son videosu. Şöyle bir düşünüyorum da diğer atölyede dahil olmak üzere "Muscat" atölyesinde hepimizin çok güzel anıları var.
Özellikle CANLI yayınlarımızı unutmak mümkün değil.
İçim bir buruk zaten Adminim, kendine has sıkıntıları olsa da güzel ve özeldi benim için Umman maceramız, modelcilik açısından da "expatmodeller"ın doğup geliştiği yer sonuçta. Bundan sonra expat kısmı tartışılır ama modeller kısmı baki, hem iş hem hobi alanında
Yeni ülke yeni düzen kolay olmayacaktır ve dediğin gibi imalat kısmına belli bir süre ara vermek zorunda kalacaksın. İnşallah bu süre çok uzun sürmez ve tıpki eski günlerde olduğu gibi kaldığımız yerden yeni atölyemizde yeni projelere yelken açarız.
Kısmet diyelim, ben tipik olarak en kötüye hazırlıyorum kendimi, buraya geldiğimde de ilk sene çok sınırlı olmuştu modelcilik aktivitelerim, sonuçta hobimiz, ne kadar vazgeçilmez olsa da en önde yer almıyor öncelikler listesinde. Ama uzun vadede daha kaliteli bir şekilde devam ediyor olacağımı öngörüyorum
Herşeyden önce hayırlı olsun!
Teşekkür ederim
İsim de bence MTF olarak kalsın.
M, Muscat olmak zorunda değil. Muhterem, Manyak vs gibi cok çeşitli anlamları olabilir ne de olsa
Bu da iyiymiş, ama geleneğe aykırı, İTF olarak başladı MTF olarak devam etti, gittiğim yerin ismini alarak devam etmesi icab eder. Şöyle bir baktım da yakınlarda M ile başlayan bir yer yok malesef
Hayırlı uğurlu olsun.
Teşekkürler
En zoru kafayı taşımak, onu taşıdıktan sonra fabrika hiç dert değil.
Ooo kafa çoktan taşındı abi
adamlar 25 martta iş görüşmesi için davet ettiler, doğrudan direktörümüz sizinle görüşmek istiyor dediler, 4 nisanda görüştük, 8 nisanda iş teklifi geçtiler. Benim kafa zaten 4 nisanda görüşmenin "formalite" olduğunu farkettiğimden beri orda
Çok özletme kendini.
İnşallah. Vizelerin çıkış tarihine göre fırsat olursa Türkiye de kısa bir süre kalma ihtimali var ama açıkçası pek umutlu değilim. Fırsat olursa uğramaya çalışacağım
Off çok iş ! Düşününce öyle bir gözümde büyüdü ki...
Valla ailecek kolay gelsin hepinize
Çok teşekkürler, aslında neredeyse bitti diyebilirim paketleme, malum video eski, çok zaman geçti üzerinden çok da iş yapıldı. Tamamen bitip rahatlayınca burada aşama aşama paylaşırım fotoları. 10 metreküp civarı bir tahminimiz vardı, epey bir hacim küçültme yapabildim, sırf plastik maketleri yeniden kutulayarak 1 metreküpe yakın hacim kazandım, azaltılan her desimetreküp cepte kalan para demek sonuçta..
Zaten özlemiştik, biraz daha özleyeceğiz anlaşılan. Acelesi de yok elbette; yeter ki sağ salim geçsin gitsin
İnşallah arayı çok açmayız
Valla İngiltere'de modelcilik yasa dışı bir şey değil. Towerhobbies falan da tıkır tıkır ürün gönderir. Bunları düşününce taşınma zahmetine değer.
Towerla kavgalıyım
onlardan sipariş falan vermem. Ama olayın yasal olması benim için uzun bir aradan sonra Airacobra, Me-110, RV-4, P-40, Taylorcraft ve Chipmunk ile kavuşma fırsatı anlamına geliyor
Hayırlı olsun
Teşekkürler
Yav Özgür abi İngiltere falan yazmışsın bu zamanda beni çatlatacak mısın
İngilizler de beni çatlatıyor merak etme, 15 günde çıkar vizeler gel 1 haziranda başla dediler, evdeki eşyaları falan hızlıca sattık, vize falan yok ortada, boş evde şişme yatağı koltuk yaptık oturuyoruz
Bunlar yine iyi hallerimiz, haziran sonunda evi de teslim etmemiz gerekecek ve bir ihtimal temmuz sonuna kadar vizeler ulaşmayabilir de.. Temmuzda, 45 derece sıcakta, otel odasında tıkılmış vaziyette hapis kalacağız bir nevi
Oraların nimetlerinden bol bol faydalanacağını ve muscat ı aramayacağını bize de aratmayacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun
Teşekkürler
hele bir gidelim de hayırlısıyla...