Ynt: Mini titan ve efsane kumanda tanıtım girişimi
Arkadaşlar dünkü sorumun cevabını az önce aldım
Palleri söktüm , motoru bağladım ve gaza bastım.Dün akşam motor sökülmüş halde iken pitch'i reverse etmiştim.Yönlerde hiç bir değişim olmamıştı.Öyle değilmiş abi ,gaz yüzde ellideyken ıdle-up a geçiverdi.Az kalsın altıma kaçırıyordum
Heli tam gaz bir yüklendi, hemen holdu çektim , o da ne , hold çalışmıyor...
Ben tabi birden kumandayı falam elimden atıp imdaaat diye bağırmayı düşünürken hemen toparladım , sonuçta bu işi benden başka çözecek yoktu , Allah'tan paller sökülüydü ona rağmen o devirle flaybarlar bile heliyi sanki yerden kesicekmiş gibi geldi
Neyse bi cesaret elimi yavaşça aşağıdan uzatıp skidlere bastım,seri bi şekilde de bataryayı söktüm...Ohhhhhhhh
...O ne adrenalindi beeaahh, ellerim titredi, dizlerimin bağı çözüldü
Neymiş , bilmediğin şeyi garıştırmayacakmışın....Hep konuşuyoruz güvenlik diye , artık heliyi işe götürcem orda yapıcam denemeleri , evde olcak iş değil abi..
Bu arada , Pitch'i tekrar reverse yaptım, durum yine aynı , gaz yüzde elliye gelince motor stop, az az gaz verdim , farkına vardım ,daha yüzde elliye gelmeden durduğu da oldu.Esc ye dokundum, hafif ısınmış, daha palsiz ,hovere kalkmadan bile.Yani biraz çalışıyor , sonra en fazla 10-15 saniye sonra motor stop ediyor.