Mehmet Kucuksari
Administrator
Reklam yapmayalım lütfen.Hala pazar günü yaptıklarımı paylaşamadım, ama şimdilik araya bir reklam alalım
Reklam yapmayalım lütfen.Hala pazar günü yaptıklarımı paylaşamadım, ama şimdilik araya bir reklam alalım
Nasip değilmiş kardeşim. Senin elinden geleni fazlasıyla yapmışsın zaten.Me-262'yi pazar gunu ucurmuslar! Üstelik birileri foto koymuş, yerde de görülebilmiş uçak, hem de tam tahmin ettiğim yerde, çirkin meteorun yanına parketmişler! Oysa ki oraya defalarca bakmıştım, yoktu, meteoru gördüm, ne kadar çirkin olduğunu bikaç kez daha teyid edebildim ama yanındaki park yeri hep boştu!
Hepsi aslında benim şanssızlığım!
İmparator çok yaşa!It doesn't matter for us, for me. big planes easy than the other planes, unfortunately. everytime is we have the control the plane, under the control the plane, during the plane, we have the some possibility, some big chances, some big okazyon, something like that but, what can i do, sometimes. it is the flight, that is the flight. something happened everything is something happened. but anyway, now is in the tabele, we have to see the situation, i don't want to see the back, i want to see the front and i hope ...
Bu neyin google cevirisidir arkadaş? Eğer kendi incilizcen ise vay incilterenin haline! Kraliçem sen çok yaşa!
NihohahahahaBu arkadaşı modelcilikten men etmek lazım. Kimyasalların etkisinde fazla kalmış. Bir şeyler öğrenmeye çalışanlar için de kötü örnek oluyor. Düşünsenize: etrafınızda bir sürü "benim idolüm Özgür Evren abi"dir diyen genç modelcil ve modelci adayları... Uyyy...
Yok yahu, gıcık adamın tekiyim, üstüne bir de yaşlandıkça huysuzlaşıyorum, çok normalDediler ki Evren, ne çok düşmanın varmış... O da dedi ki kendilerine; "Benim düşmanım yok... Başarının düşmanı var "
Atalarımız ne demiş, delinin ipiyle kuyuya inilmez!Tecrübeli... Bilgili... Arkadaşlar Evren abi bundan sonra ders almaz, ders verir