Mehmet Kucuksari
Administrator
Trainer Model Topluyorum(Seagull Swift)
Diğer tarafdan Emre yapacağın aslında çok basit. Bir hafta sonu atlayıp Hazerfen gideceksin. Giderken mümkünse kiti, mümkün değilse de en azından manuel yanına alacaksın.(Ama öncesi manual güzelce bir oku. Sormak istediğin noktaları da not al)
Sonra orada Sümer abimizi bulup, yakasına yapışacaksın. O sana canlı canlı her türlü detayı anlatacak. Hatta mümkünse bu sıra bir de video çekeceksin ki detayları sonra unutmayasın ve bizlerle de paylaşabilesin
Öncelikle azarlamıyor, sadece hata yapıp modelciliğe başlamadan bırakacaksın diye endişe ediyor. Bu sana değer verdiğini gösteriyor. Yoksa sen hata yapsan, modeli kırsan ona bir zararı yok ki. Bence bu eleştirileri olumlu düşün ve dua et de devam etsin Söylediği detayları öyle herkes zaman ayırıp da paylaşmıyor ne yazık kiEmre Kacan' Alıntı:Abi sen niye beni sürekli azarlıyosun
Cessna almadım ki . Zaten fatura var yanımda gidip değiştiririm pazartesi
Haftasonu uçak uçuracak birisi varsa misafiri olabilirim
Duyurulur...
Diğer tarafdan Emre yapacağın aslında çok basit. Bir hafta sonu atlayıp Hazerfen gideceksin. Giderken mümkünse kiti, mümkün değilse de en azından manuel yanına alacaksın.(Ama öncesi manual güzelce bir oku. Sormak istediğin noktaları da not al)
Sonra orada Sümer abimizi bulup, yakasına yapışacaksın. O sana canlı canlı her türlü detayı anlatacak. Hatta mümkünse bu sıra bir de video çekeceksin ki detayları sonra unutmayasın ve bizlerle de paylaşabilesin