22 Aralık yılın son buluşmasını yine yagmurlu bir günde yaptık. İstanbul'dan Ediz İslam dumankaya ve Erkan gürbüz abi Sakarya'dan Ali Haydar gök ve İsmail; Kocaeli ekibinden ben bünyamin, Muctehid ve Emre hocamız katıldık. Gayet kalabalık güzel bı buluşma gerçekleştirdik . Günün kazananı uçağını ilk kez uçuran ilk kez modelini kaldıran muctehit oldu. Ali Haydar in yardımı ile ilk kez o hissi yaşadı
Maiden pilotluk için de günün sucuk faturasını kendisine kestik
Qudkopter helikopter uçakların uçtuğu , quadkopterlerin uçak takip ettiği muazzam bı bulusma oldu.
Ediz abi G10 dan kestirdiği özel toplana goblin 700 helikopterinin lipo pil çıkması sonucu kırım yaşadı, Maiden uçuştaki kırım için üzüldük. Neyseki yanında yılların taş gibi helisi thunder tiger Raptor 700 de getirmiş. Raptor uçuşları ile nefesimizi kesti
Erkan abi hanesine yeni kattığı goblin 700 helisini uçurdu.
Ali Haydar omfohobi M4 Max helisini getirdi. Baya uçuş yaptı. Hatta ben de kısa bı hover yaptım. Direk drive motor güzel miş bee
Bünyamin uçak ve trex 500 uçurdu. Müctehid trainer uçak uçurdu. İsmail ve Emre hocamız quadkopter uçurdular. Beni trex 700 nitroyu getirdim. Ancak starter ana şaft üzerindeki pinyon gevsedigi için motoru calistiramadik.
Oguzhani gecemedim.
Ama yakındır Oguzhannn , seni geçeceğim
Buyrun görsellerrrrrrr
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol