Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi Solaklar da seni özledi. Her buluşmada Taner ve Ömer abi ile kulaklarını çınlatıyoruz. Bu son buluşmada da konuştuk. Bayram sonrası @Sumer Yamaner abimizi Solaklara çağıralım diye
Ne zaman olduğunu tam hatırlamıyorum abi ama bir buluşmada yine bu ufaklıkla 8 çiziyordun. Hemde gayet kontrollüydü. Ben hala öyle kontrollü 8 çizemiyorum. Gerçi uğraşmadım ama
Demek istediğim aynı hareketlerde olsa sesi yeter abi
Abi Solaklar da seni özledi. Her buluşmada Taner ve Ömer abi ile kulaklarını çınlatıyoruz. Bu son buluşmada da konuştuk. Bayram sonrası @Sumer Yamaner abimizi Solaklara çağıralım diye
Sen Solaklar da mı geldin kardeşim Hem de ben modelciliğe başlamadan önce @Ömer Erkan abimizin de dediği gibi çok değişti Ama hala idare eder ve hala güzel durumda kardeşim
Solaklar dediğimiz Bekirpaşa'daki çayır değil mi? yanlış mı hatırlıyorum acaba. 2007 veya daha yüksek ihtimalle 2008'deki planör yarışmasına gelmiştim oraya...
Solaklar dediğimiz Bekirpaşa'daki çayır değil mi? yanlış mı hatırlıyorum acaba. 2007 veya daha yüksek ihtimalle 2008'deki planör yarışmasına gelmiştim oraya...