Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ramazandı, bayram tatiliydi derken nerede ise 2 aydır uçuşlara ara vermiştik. Çok şükür bugün havada kısmı izin verdi ve 2 Mustafa kardeşimin katılımı ile güzel bir gün geçirdik.
Muhabbet, uçuşlar derken zaman nasıl geçti anlamadık. Buyurun güne ait bazı görseller.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Uzun bir ara vermiştik sonunda geri dönebildik, hava ara ara kapandı rüzgar arttı yağmur yağdı yağacak dedik hatta üşümeye bile başladık zaman zaman ama uçuşumuzuda muhabbetimizide bol bol yaptık. Özlemişim buluşmalarımızı günün tadını çıkardık
Eskişehir öncesi son buluşmayıda yaptınız abi yine iyisiniz bizden ses seda yoktu bu aralar kendimizi bu haftaya sakladık sanırımgörseller için teşekkürler eskişehirde görüşmek üzere
THK İzmit Şube Başkanı Turgut Duman Bey'in paylaşımını sizinle paylaşalım.
Kocaeli Arslanbey ve uzay bilimleri fakültesi Alanında THK nın Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiği Asfalt pist 225 *16 mt. Modelcilere Hayırlı olsun. Marmara bölgesinin en ideal PİSTİ.
Ben o pistte Rckolik logosu olmasını isterdim doğrusu. Ucundan kıyısından o pistin yapılışına bir sebeptir Rckolik.
Modelcilik camiasına hayırlı olsun, yapanların da sebep olanların da emeklerine sağlık
Ben o pistte Rckolik logosu olmasını isterdim doğrusu. Ucundan kıyısından o pistin yapılışına bir sebeptir Rckolik.
Modelcilik camiasına hayırlı olsun, yapanların da sebep olanların da emeklerine sağlık