[Görseller]: Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)
Biraz geç oldu ama haftanın raporunu verelim.
Cumartesi günü oldukça sıcak bir günde buluştuk. Allahtan gölgelik vardı da fazla kızarmadık
Buluşmaya Şafak, Murat, Türker ve ben katıldım. Sıcağa rağmen yine bol koşturmayı ve keyifli bir gün oldu. Günü kısaca özetlersek :
-- Şafak kardeşimiz iyice kendisini aşmaya başladı
Videodan da görüleceği üzere 550 ile artık 450'den çok daha rahat uçuşlar yapıyor. Örnek aldığı Türker abisinin yolunda emin adımlarla invert uçuşlarına devam ediyor. Aman maşallah diyelim de nazar falan değmesin
-- Türker'im yine Logo 690 ile High ve Low uçuşlarına devam etti. Gerçi onda da yavaş yavaş kaşınma emareleri görülmüyor değil
Uzun süredir ara verdiği Piroflip hareketine yeniden döndü. Koşturmadan ne yazık ki videosunu geçmeyi unutmuşuz.
-- Murat kardeşim ise 450 ile uğraştı. Ama bildiğiniz üzere bind sorunu nedeniyle bu haftayı uçuş yapmadan geçmek zorunda kaldı.
-- Bana gelirsek, bildiğiniz ben
a- Güne öncelikle PIREBALL uçuşlarım ile başladım (Ayrı bir konuda videosu birazdan yayında olur). Model sanki bambaşka model olmuştu. Gerçekten çok büyük keyif aldım.
b- Daha sonra yeni gelen 2.el Goblin 380 maiden yaptık. Çok şükür ilk uçuşunu kazasız bir şekilde gerçekleştirdi. Kontronik Koby ESC istediğimiz kafa devrini ne yazık ki vermedi. Ama sorunu sonradan buldum zannerdersem, hafta içi yeniden test edeceğiz. Tam bir maiden olmadığı için bu hafta sadece şafak kardeşimizin görsellerini paylaşmakla yetinelim
Özellikle modellerin görsel çekimleri için Şafak kardeşimize tekrar teşekkür ederiz
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol