kalite ...

Ynt: Ynt: kalite ...

Rasim Öztürk' Alıntı:
Elde bişey kalmadı Mehmet :laugh: Şükür mcpx im var hala, cebime koyar uçuş alanına giderim ;D

Yabancıda değil hiçbiri ama modellerin, x3 asıl sahibine geri döndü (Emre abi), Forza da Engin'e kısmetmiş. Onca 450den sonra büyük model hevesi sardı, gemileri yaktım ben de :embarras: Modele hala karar vermedim, önce sitelerin bizlere neler sunacağına bakalım.
Valla hayirlisi olsun,kalan giden varsa bilhassa pil ben alayım o zaman :D MCPX BL benimde aklımda bakalım indirimler ne yaptirir bizlere , 130x Redbull'u almadim çok softmuş :D

kalite ...

Her iki tarafa da hayırlı olsun o zaman :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

kalite ...

teşekkürler , sımdı buna icon takacagım , baslangıcta dırek bır hatada kanalın bırıne atadıgını cektıgın an duzeltıyor kendını havada bu cok guzel ve ozel bır sey ...

kalite ...

bu icon ile kaza yapma riski sıfır gibi bir şey bence , yenı başlayanların olmazsa olmazı olmalı bence :halay: , yanılıyormuyum beyler

kalite ...

ikon cidden hataları büyük çoğunlukla minumuma indiriyor. o yüzden güzel bir sistem fiyatına göre.

kalite ...

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
ikon cidden hataları büyük çoğunlukla minumuma indiriyor. o yüzden güzel bir sistem fiyatına göre.
Ahhh Ahhh şimdiki nesil cok şanslı. Biz başlarken yoktu böyle kolaylıklar :) :)

Ya da vardı ama bunu paylaşan veya tavsiye eden yoktu :( :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

kalite ...

Burada ikonun ünite olarak kalitesi kesinlikle tartışılmaz bende kullanıyorum memnunum fakat self level özelliğinide kullanabilmek için belli bi pilotaja sahip olmanız gerekiyor bu sizin ben ikon kullanıyorum ve hiç kırım yapmıycam anlamına gelmez çünkü oryantasyonun kaybolduğu anlarda sizin pilotajınız zayıfsa eğer siz swichi çekene kadar model zaten çoktan yerdedir.
Öncelikle sizin ikona değil kendi pilotajınıza güvenmeniz lazım Engin bey....

kalite ...

haklısın dostum, zaten amac o sureklı sımulasyon calısmalarına devam etmekteyım, ama gercekte heycan faktoru olacak falan derken en azından bır fayda saglayacagına emınım ... :agreed: