Görseller İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)

[Görseller] : İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)

Fatih eline sağlık. :bravo:

Çok renkli bir buluşma olmuş doğrusu. :halay:

Cem kardeşimizin de ekibe dahil olması quad effect'le birlikte çok hoş olmuş. :RCKolik:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Öncelikle videolar icin tesekkur ederiz Fatih ellerine sağlık :bravo:

570 özlemiştik doğrusu. Epeydir havada göremiyorduk kendisini :D

Özellikle yere yakın 570 uçuşun şahane :bravo: Hurricane hareketi tam kontrollü olarak iyice oturmuş. Hala pirolarda tam tur kuyruk döndürmede cok sık olmus. Aynen devam kardesim.

Cem Yolcubal kardeşimizi de uzun bir aradan sonra sahalarda görmek ayrica güzel oldu.

Not: Goblin 700 uçuşlarını ne zaman görebileceğiz acaba :) Benim Logo 800 işine donmesin sonra :lol: gerçi 700 en azından sahalara iniyor, benim 800 gibi evde beklemiyor :lollol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Saol Mehmet abi çok teşekkür ederim.

Abi bu ara yine bir ünite telaşına girdik, ondan al ona tak falan tamam derken bu sefer motor pinyonlarına kafayı takdım, ama bitirdim çok şükür bütün modeller tam istediğim ayarda daha ince ayarla uğraşmak istemiyorum fena sıkıldım zaten, sürekli uçmak ve pilotajı bu sene bir tık ileri taşımak istiyorum :saygilar:

700 uçuyor abi yatırmıyoruz :) ama hep ayar için uçuyor :laugh:bu hafta son ayar için uçtu bundan sonra inşallah 700 de havada olacak :halay: :saygilar:

Türker Akgün' Alıntı:
Fatih eline sağlık. :bravo:

Çok renkli bir buluşma olmuş doğrusu. :halay:

Cem kardeşimizin de ekibe dahil olması quad effect'le birlikte çok hoş olmuş. :RCKolik:

Teşekkürler Türker, çok saol :saygilar:

Sancaktepe takımına teşekkür ederim misafirperverlikleri için :) tsa yı getiremedim malesef arabasız 700 size helikopter olmuyor buluşmaya dji mavic ile micro quadımı getirdim bir sırt çantasına sığdı hepsi,birkaç görselde benden gelsin :RCKolik:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Fazla ara vermeyelim dimi :) Bu hafta kaçak uçuş yapma imkanı buldum, hem kafa dağıttım, hemde pasımızı az da olsa atmaya çalıştık. Kısa ama ilaç gibi gelen bir gün oldu benim için :saygilar:

Bu video da iniş olmadı ;D

Vay ne yaptı fatih ya ? 2-3 hafta uçamayınca nasıl bir enerji birikmiş oyle :lol: 03:30 paller resmen yere değdi !! Seni hiç boyle hircin uçarken görmemiştim :bravo:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Vay ne yaptı fatih ya ? 2-3 hafta uçamayınca nasıl bir enerji birikmiş oyle :lol: 03:30 paller resmen yere değdi !! Seni hiç boyle hircin uçarken görmemiştim :bravo:

:D Abi evet bir enerji patlaması yaşadım ne yalan söyliyim özlemişim :) iki takım pil ile 2.30 saatte 12 pil uçtum, pert oldum ama rahatladım enerjiyi attım, güzel oldu artık gerisi gelir :halay: :saygilar:

Allah keyfinizi bozmasın 12 pil çok iyi

ali yalçın' Alıntı:
Allah keyfinizi bozmasın 12 pil çok iyi
Eyvallah ALi :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doğukan Ocak' Alıntı:
Hay maşallah abi 12 pil nedir :D
Durmak yok Doğukan :) çift pili basıyorum diğer çiftle uçuyorum, 2 c ile 15 dakka da doluyor, uçuşların arasına 5 veya 6 dakka yapıştır gitsin:laugh: ama pert oluyorsun sonun da, sağım neresi solum neresi oluyorsun :laugh:)))

On mu iki? :eek: :lollol: :lol: Maşallah diyelim Fatih :D Senin nitro zamanı çoktan gelmiş, haberimiz yok vallahi... Doldur doldur uç :D

Şu nitro çok kurcalıyor zaten kafa mı dumanlı ve sesli olması beni benden alıyor ;) Fazla uçuş her zaman nasip olmuyor malasef :)

Fatih bravo :bravo: :bravo:

2,5 saatte 12 pil nasıl birşeydir. :eek: Maraton koşmuş gibi yorulmuşsundur herhalde. :laugh:

Maşallah. :RCKolik:

Nitro iyidir Fatih abi, pil şarj derdin yok. Tak diye alanda uçuştasın :D Ama sonra pisliği var tabi elektrikli gibi değil ;D