Görseller İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)

[Görseller] : İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)

Evet bu haftada sancaktepe team sahaları boş bırakmadı güzel,uzun,kırımsız bir gün oldu,tüm katılımcı arkadaşa'lara teşekkür ederim :saygilar:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

videoalar..

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Sancaktepe böyle bir havayı kaçırsaydı şaşırırdık zaten. :thumbup:

Yine çok güzel görüntüler ve videolar, ellerinize sağlık arkadaşlar. :RCKolik:

En kötü gününüz böyle olsun. :hoppa:

Havalar süper valla bi ben çıkamadım :laugh:
Paylaşım için teşekkürler Abi :thumbup: :saygilar:
Gerek alan gerekse buluşma olarak imreniyorum sizlere, bir gün birlikte uçmak da kosmet olur inşallah :saygilar:

Güzel buluşmalar ard arda gelmeye başladı çok şükür :thumbup: :bravo:

Öncelikle her hafta gerek resim, gerekse video paylaşımda bulunan ve üşenmeden bunu devam ettiren Fatih'e bir kez daha teşekkür ediyoruz :thumbup: :RCKolik:

Uçuşlara gelirsek :

Cem kardeşimin uçuşlarını özlemiştik güzel oldu :thumbup: Sadece belki günün ilk uçuşu olduğu için olabilir, sanki biraz tutukluk vardı ?

Faith sen aynen devam. Hurricane 3/4 tamam geriye alan 1/4 modelin hızı yetmiyor ve model duruyor. Orada az Elevatör versen ve kuyruk hafif yere doğru daldırsan model yeninden hareketlenecek ve tam turu tamamlamış olacaksın. Sonra zaten ilerleyen zamanlarda Aileron ile daha yatay ve hızlı olacağın için bu tür sorunları yaşamayacaksın ama oluyor ve olacak bu iş :thumbup: :bravo:

Havalar güzelleştikçe buluşmalar artıyor ne mutlu bizlere, her buluşmanız böyle olsun arkadaşlar :RCKolik:

Türker Akgün' Alıntı:
Sancaktepe böyle bir havayı kaçırsaydı şaşırırdık zaten. :thumbup:

Yine çok güzel görüntüler ve videolar, ellerinize sağlık arkadaşlar. :RCKolik:

En kötü gününüz böyle olsun. :hoppa:

Teşekkürler Türker, inşallah en yakın zamanda görüşmek üzere :saygilar:

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Havalar süper valla bi ben çıkamadım :laugh:
Paylaşım için teşekkürler Abi :thumbup: :saygilar:
Gerek alan gerekse buluşma olarak imreniyorum sizlere, bir gün birlikte uçmak da kosmet olur inşallah :saygilar:

Eyvallah İbrahim kardeşim, inşallah bu sene görüşmek nasip olur :saygilar:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Güzel buluşmalar ard arda gelmeye başladı çok şükür :thumbup: :bravo:

Öncelikle her hafta gerek resim, gerekse video paylaşımda bulunan ve üşenmeden bunu devam ettiren Fatih'e bir kez daha teşekkür ediyoruz :thumbup: :RCKolik:

Uçuşlara gelirsek :

Cem kardeşimin uçuşlarını özlemiştik güzel oldu :thumbup: Sadece belki günün ilk uçuşu olduğu için olabilir, sanki biraz tutukluk vardı ?

Faith sen aynen devam. Hurricane 3/4 tamam geriye alan 1/4 modelin hızı yetmiyor ve model duruyor. Orada az Elevatör versen ve kuyruk hafif yere doğru daldırsan model yeninden hareketlenecek ve tam turu tamamlamış olacaksın. Sonra zaten ilerleyen zamanlarda Aileron ile daha yatay ve hızlı olacağın için bu tür sorunları yaşamayacaksın ama oluyor ve olacak bu iş :thumbup: :bravo:

Teşekkürler Mehmet abi, yavaş yavaş şekilleniyor bol bol uçmaya devam, acelemiz yok bu sene pilotajı bir tık yukarı attık mı tamamdır :saygilar:

Mustafa Hacılar' Alıntı:
Havalar güzelleştikçe buluşmalar artıyor ne mutlu bizlere, her buluşmanız böyle olsun arkadaşlar :RCKolik:

Teşekkürler Mustafa çok saol eksik olma :saygilar:

Ellerinize sağlık Fatih uçuşların hepsi birbirinden güzel , zevkle izledim.Herkese kırımsız, keyifli uçuşlar dilerim. :bravo: :thumbup: :saygilar:

ahmet atıcı' Alıntı:
Ellerinize sağlık Fatih uçuşların hepsi birbirinden güzel , zevkle izledim.Herkese kırımsız, keyifli uçuşlar dilerim. :bravo: :thumbup: :saygilar:

Çok saol Ahmet abi teşekkürler beğenmene sevindik, saygılar abi :saygilar:

Selamlar :RCKolik:

İstanbul RC TEAM Sancaktepe olarak bugün yine sahadaydık. Yağmur ve ıslak zemin sebebiyle zor anlar yaşadık, tabi ki her zaman olduğu gibi ben hava koşullarına ek olarak Gökhan ve Fatih ile de uğraşmak zorundayım ;D

İşte size kısa ve güncel bir örnek. Videoda da görüleceği üzere başta Gökhan'ın uçuş sırasında baskısına maruz kalıyorum :laugh: ama seviyorum bu ekibi :agreed: :hoppa:

Tüm :RCKolik: ailesine keyifli bir forum ve kırımsız uçuşlar dilerim.

:RCKolik: Ailesi olarak biz de cok seviyoruz bu ekibi :bravo: Allah muhabbetinizi ve birlikteliğinizi bozmasın insallah :D

İnsani bu şekilde motive eden arkadaşların olması da büyük şans. Gerçi risk alınmasına neden oluyor ama gelişmede bazen risk almadan olmuyor :)

Cem senin uçuşlar da artık cok net ve güzel. Masallah diyelim de nazar değmesin.

Bu arada sahada sanki action quad pisti Görür gibi oldum :)

Paylaşım icin de ayrica teşekkürler arkadaşlar, ellerinize sağlık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ellerinize sağlık, keyfiniz daim olsun :thumbup: :D

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
:RCKolik: Ailesi olarak biz de cok seviyoruz bu ekibi :bravo: Allah muhabbetinizi ve birlikteliğinizi bozmasın insallah :D

İnsani bu şekilde motive eden arkadaşların olması da büyük şans. Gerçi risk alınmasına neden oluyor ama gelişmede bazen risk almadan olmuyor :)

Cem senin uçuşlar da artık cok net ve güzel. Masallah diyelim de nazar değmesin.

Bu arada sahada sanki action quad pisti Görür gibi oldum :)

Paylaşım icin de ayrica teşekkürler arkadaşlar, ellerinize sağlık

Teşekkürler Mehmet.

Bu arada doğru görmüşsün, bugün genç kardeşimiz ve adaşım Cem de bizimleydi, onun çekimleri de paylaşacağız.

Eline sağlık Cem abi. :thumbup:

Valla senin işin zor bu ekiple ama, tatlı bela diyeceksin artık. :lollol: :lol: :lol:

Seviyoruz hepsini. :RCKolik:

Abilerim her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum güzel düşünceleriniz için, kalp kalbe karşıdır bizde sizleri çok seviyoruz Allah birlikteliğimizi bozmasın diyorum :saygilar:

Bu etkinlikte Cem abinin de söylediği gibi biraz yağmur, biraz güneş, ufaktan sıkıntılı geçti ama çok maceralı ve zevkliydi. Cem kardeşimiz misafirimiz oldu Sancaktepe team olarak tanıştığımıza memnun olduk.

vidolar gelsin...

Cem yolcubal quad uçuşu

fatih cebir goblin 570

Cem yolcubal DJI Mavıc pro :thumbup:

fatih cebir 450 L

Öncelikle videolar icin tesekkur ederiz Fatih ellerine sağlık :bravo:

570 özlemiştik doğrusu. Epeydir havada göremiyorduk kendisini :D

Özellikle yere yakın 570 uçuşun şahane :bravo: Hurricane hareketi tam kontrollü olarak iyice oturmuş. Hala pirolarda tam tur kuyruk döndürmede cok sık olmus. Aynen devam kardesim.

Cem Yolcubal kardeşimizi de uzun bir aradan sonra sahalarda görmek ayrica güzel oldu.

Not: Goblin 700 uçuşlarını ne zaman görebileceğiz acaba :) Benim Logo 800 işine donmesin sonra :lol: gerçi 700 en azından sahalara iniyor, benim 800 gibi evde beklemiyor :lollol: