Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı olsun Berkay , benimki geldi kullandım tecrübelerimi yakın zamanda paylaşacağım. Ama kesinlikle tavsiyem ev ortamında kullanılmaması çünkü çok atik ve seri Evde 2-3 kere tavana çarptım.
Hepinize tesekkur ederim
Abi bizim burda bos bi yer var daha once 450felan da ucuruyordm hcp100s'e hayli hayli yeter eger bina dikmezlerse her gun orda ucmayi dusunuyorm ama tabi evde 3d yapma gibi de bi hedefim var [emoji1]
Hisky hcp100S almayı düşünüyorum..benim için 6ch olarak ilk heli olacak. Bu yüzden önce simulatörle başlamak istiyorum.
Bu model için bana önerebileceğiniz bir sim var mı acaba? hatta kumanda dahil, bangood dan alabileceğim bişey olsun istiyorum.
En ideali her şey dahil (simülasyonda) şu işinizi görebilir ;
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Hisky biraz daha atiktir başlangıç için biraz ağır gelebilir V977 daha uygundur bana göre. Ama bana kalırsa her şeyden önce simülasyon ile başla modeli 2. plana bırakalım
Sim kumandasını Çankayada mimar kemalettin caddesinde thk model uçak dan bakabilirsin.Yada Talat paşa bulvarındaki okmodel mağazasından (ben dynam 6ch oradan almıştım) ve az ilerisinde ismini şu an hatırlayamadığım diğer model mağazasından alabilirsin.(pazarlık yaparsan indirim yapıyorlar)
Merhaba abilerim ve kardeşlerim malum bende v922 var tamir edilecek bekliyor. Tamir edip uçmaya başladığımda v922'de ilk sayfada olduğu gibi bu denli 3d manevralar yapabilir mi ? yoksa yanından yöresinden geçemez mi? bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim